Lounais-Häme

FoSun kausi päättyi voittolaukauskilpailuun

 

Se oli pienestä kiinni.

FoSu johti ratkaisevaa pudotuspelikamppailua O2:ta vastaan 4-1 toisen erän puolivälissä. Johto hupeni viimeisen 30 minuutin aikana ja kotijoukkue nousi seitsemän minuuttia ennen loppua tasoihin. Lopulta voittolaukauskilpailuissa ratkaistiin se, että jyväskyläläisten kausi jatkuu ja FoSun päättyi.

-On se raju ratkaisu rankkareiden kautta, FoSun päävalmentaja Pasi Lehtonen huokaisi taiston rauettua.

-Lähdimme tähän peliin pienemmällä ryhmällä, kun parilla kaverilla oli esteitä. Meillä oli neljä puolustajaa ja kolme hyökkäysketjua. Ei se silti kovasti verottanut, hyvin jaksettiin loppuun asti, Lehtonen jatkoi.

Ratkaisevan rankkarin upottanut Ilkka Tepponen myös aloitti maalinteon avauserässä, mutta seuraavat 20 minuuttia ohjat olivat FoSulla. Etenkin kolmosketju oli tehokas, kun Aleksi Kanninen tasoitti ja Veeti Kainulainen vei Fosun erätauolle johtoasemassa.

Toisen erän alkupuoli oli FoSun. Ville Salomäki ja Markus Lintula lisäsivät forssalaisten johdon kolmeen maaliin ja tässä vaiheessa näytti hyvältä. FoSulle tuli kuitenkin Lehtosen mukaan muutama lamaantuminen, kun O2 pääsi FoSun menetysten jälkeen siirtelemään pallon pari kertaa maaliin.

-Oltiin muuten hyviä ja hallitsevampi osapuoli. Vastustaja oli isompi joukkue ja lauantain fyysinen sekä vauhdikas peli näkyi heissä enemmän, Lehtonen summasi.

Viimeiseen erään lähdettiin FoSun maalin johtoasemassa.

O2 tuli vajaan neljän minuutin pelin jälkeen tasoihin, mutta Lintula vei vieraat jälleen johtoon. Tepposen tasoitettua mentiin jatkoajalle, jossa maaleja ei nähty.

Viiden ensimmäisen laukojan jälkeen rankkarit olivat tilanteessa 3-3. Kuudennessa parissa nähtiin ratkaisu, jonka seurauksena O2 pelaa jatkaa kauttaan.

-Pesimme kasvomme lauantain kotipelistä, eikä homma jäänyt kiinni taistelusta. Jokainen jätkä päätti, että kaikkemme jätetään kentälle ja niin tehtiin. Olen ylpeä näistä miehistä, jotka olivat mukana, Lehtonen totesi.

-Iso pettymyshän tämä oli kaikille. Kopissa oli pelin jälkeen pitkään hiljaista.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic