Lounais-Häme

FoSun rivit täydentyvät - lisää sopimuksia luvassa

Ensi kauteen valmistautuva Forssan Suupparit on tehnyt lisää pelaajasopimuksia.

Kokeneemmista, viime kaudellakin joukkueessa mukana olleista pelaajista nimensä sopimuspaperiin pistivät Jesse Aaltonen, Niko Majalahti, Toni Mustakallio ja viime kauden kapteeni Markus Lintula, jonka allekirjoituksesta kerrottiin jo viime viikolla.

Näiden lisäksi sopimuksen ensi kaudesta teki viisi viime kaudella B-nuorten SM-sarjaa pelannutta nuorta lupausta.

-Olen iloinen siitä, että osa viime kauden B-junioreista jatkaa meillä. He ovat taitavia ja tervepäisiä nuoria miehiä, jotka ovat fyysisesti hyvässä kunnossa. On mukava lähteä muokkaamaan heidän pelillisiä taitojaan miesten sarjaan, toteaa FoSun edustuksen päävalmentaja Ville Into.

Puolustaja Niko Majalahti kuului jo viime kaudella FoSun avainpelaajiin. Hyökkääjä Jesse Aaltonenkin löi läpi viime kaudella, joten odotukset ensi kaudesta ovat korkealla.

Maalivahti Toni Mustakallio edustaa kokemusta, kuten kapteeni Markus Lintula.

-Markus tuo ryhmää johtajuutta ja kokemusta, oli hienoa saada hänet mukaan, Into sanoo.

 

FoSulla on nyt 16 sopimusta ensi kaudelle. Innon mukaan uusia julkistetaan lähiaikoina.

-Asiat ovat hyvällä mallilla. Kävin pelaajien kanssa hyviä neuvotteluja try out -päivän yhteydessä.

Into piti viikko sitten järjestettyä try out -tilaisuutta onnistuneena. Vaikka uutta superlahjakkuutta ei haaviin sattunutkaan, palveli päivä tarkoitustaan.

-Meillä on hyviä junnuja omasta takaa, eikä pelaajia tarvitse haalia muualta. Pari kiinnostavaa pelaajaa kävi kyllä näytillä, Into toteaa.

Try out -päivä aloitti virallisesti FoSun valmistautumisen uuteen kauteen. 14. toukokuuta alkaa kahdeksan viikon tiivis peruskuntokausi I, jolloin pääpaino on fysiikan rakentamisessa. Heinäkuussa on vuorossa kolmen viikon omatoimijakso, jonka jälkeen jatketaan taas yhteistreenejä. Painotus on yhä fysiikassa, mutta silloin mukaan tulee myös pelillisiä asioita. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic