Lounais-Häme Forssa

FoSun ruoska viuhui voitokkaasti

Kevätkierros käyntiin murskalukemilla.
Mustapaitainen Joe Koppanen iski FoSulle neljä maalia. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan Suupparit palasi salibandyn kakkosdivisioonan joulutauolta tehokkaasti, kun se pieksi kotipelissään Paimion Ruoskan murskaluvuin 13-3 (4-2, 7-1, 2-0).

Voitto oli sarjataulukossa kolmantena olevalle FoSulle neljäs peräkkäinen. Noissa voittopeleissä FoSu on tykittänyt huimat 53 maalia.

Edelliskausina lohkon kärkijoukkueisiin lukeutunut Ruoska keikkuu nyt lohkon peräpäässä vain kahdella voitolla. Kauden avauspelissä Paimiossa FoSu voitti vasta rankkareilla, mutta nyt voitto oli ratkennut jo pelin puolivälissä.

Ruoska teki maalin heti ensimmäisestä hyökkäyksestään, mutta kahdeksan minuutin kohdalla FoSu johti jo 3-1.

Kotivoiton ratkaissut toinen erä oli FoSun ykköskentän näytöstä, jossa pallo viuhui välillä vastustajan maaliin katsetta nopeammin kaikkiaan seitsemän kertaa.

Ykköskentän tehopelurit Joe Koppanen ja Aleksi Kanninen mättivät molemmat neljä maalia. Ville Salomäki maalasi kaksi kertaa ja Elmeri Ahola, Niko Remes sekä Jesse Aaltonen kertaalleen.

– Meillä oli pelissä malttia, joka tuotti tasapainoisen suorituksen molemmissa päissä. Hyvän puolustuksen seurauksena pääsimme tekemään hienoja maaleja suorista hyökkäyksistä. Maltoimme myös pelata syvälle ja otimme voittoja 1-1 kampailuissa, kertasi ratkaisuja FoSun valmentaja Ville Into. FL

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

22.9.2020

Fingerpori

comic