Lounais-Häme

FPS aloittaa kausikorttikampanjan

-Vuosikaudet on kuulunut kiukuttelua, että lippujen hinnat ovat liian korkeat. Vastaamme yleisön huutoon, nyt ei ainakaan lipun hinnasta jää kiinni, sanoo Forssan Palloseuran johtokunnan puheenjohtaja Juha-Matti Vuorela.

FPS aloittaa tiistaiaamuna kausikorttikampanjan, joka on tullut tutuksi monien urheiluseurojen tempauksena. Ehkä näkyvimpinä onnistujina kampanjassa ovat Jalkapalloliigan joukkueet RoPS, joka myi kampanjan avulla yli 3 000 kausikorttia ja PS Kemi, joka ylsi yli 2 500 myytyyn korttiin.

Vuorelan mukaan jääkiekkopiireistä kampanjaan on lähdössä ainakin kaksi Mestis- ja yksi Suomi-sarjan seura.

Lounais-Hämeen seuroista kampanjassa on mukana ainakin Jokioisten Koetus, joka myy edustuksen ja kakkosjoukkueen peleihin kannatuskausikorttia huhtikuun loppuun asti.

 

FPS:n kausikortin saa hintaan 50 euroa. Sillä pääsee seuraamaan edustusjoukkueen harjoituspelien ja Suomen cupin otteluiden lisäksi noin 20 runkosarjan ja jatkosarjan kotiottelua. Mahdollisissa pudotuspeleissä ja Mestis-karsinnoissa kortti ei ole voimassa. Runkosarjassa ja jatkosarjassa pelataan noin 20 kotiottelua, joten jos kaikki pelit käy katsomassa, lipun hinnaksi tulee 2,50 euroa per ottelu.

Normaalisti FPS:n kausikortti on maksanut 150 euroa. Aikuisten pääsylippu yksittäiseen otteluun maksoi viime kaudella 12 euroa.

Kortteja voi varata tiistaiaamusta alkaen joko sähköpostilla osoitteesta toimisto@forssanpalloseura.fi tai puhelinnumerosta 040-853 8657. Kampanja on voimassa 31. toukokuuta asti ja se toteutuu, mikäli sitovia varauksia tulee 500 tai enemmän.

-Uskon että tuo määrä toteutuu. Kyse on kampanjasta, joka ei edellytä, että jokainen peli pitäisi pakkomielteisesti käydä katsomassa, vaan kyse on myös seuran kannattamisesta. Kortin voi antaa vaikka lahjaksi tai sitä voi lainata kaverille, kyseessä ei siis ole henkilökohtainen kortti, Vuorela kertoo.

 

Kausikorttia ei siis tarvitse maksaa heti varatessa, vaan laskutus ja korttien painatus käynnistyy kesäkuussa, mikäli kampanja toteutuu. Vuorelan mukaan seurassa on käyty läpi kampanjan riskit ja uhkakuvat. Puheenjohtaja uskoo, että varaajat tai ainakin valtaosa heistä myös maksaa kortin.

FPS:n yleisökeskiarvo viime kaudella oli noin 300 maksanutta katsojaa. Vuorela toivoo, että kausikorttikampanja nostaisi yleisömäärän 400-500 väliin.

-Toivon, että saamme kampanjan vauhdittamiseksi pelaajia sitoutumaan ensi kaudeksi mahdollisimman pian, Vuorela heittää täkynä. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti