Lounais-Häme

FPS iski maaliennätyksen

FPS otti Suomi-sarjassa kolmannen peräkkäisen voiton kauden maaliennätyksellä, kun Kotkan Titaanit kaatui Forssassa suurinumeroisesti 8-2 (3-0, 2-0, 3-2).

Syyskuun sarja-avauksessa FPS:stä jatkoaikavoiton ottanut keskikastin Titaanit oli saanut Forssaan muutaman Mestis-vahvistuksen Imatran Ketterältä, mutta se ei auttanut eilen kotkalaisia.

FPS pohjusti voittonsa samalla lailla kuin keskiviikkona KooVeeta vastaan iskemällä kolme maalia ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin.

Kotivoitto kypsyi toisessa erässä kahdella lisämaalilla ja kaunistui kolmannessa taas kolmen maalin sumalla.

FPS-vahti Henri Viitalan syksyn toinen nollapeli tärvääntyi vajaat yhdeksän minuuttia ennen loppua ja pari minuuttia myöhemmin Titaanit tuikkasi toisenkin kavennusosuman.

 

FPS sai peliin sairaslistalta ”uuden” ketjun, kun Jeffrey Lawman, Teemu Karjalainen ja Juuso Hämäläinen palasivat peliin – ja näyttävästi palasivatkin. Ketju rohmusi peräti yksitoista tehopistettä. Lawman kasvatti johtoaan FPS:n maalipörssissä kypärätempulla ampumalla maalin joka erässä. Lawman on tehnyt kauden seitsemässä pelissään yksitoista maalia.

Karjalainen keräsi komeat viisi maalisyöttöä ja Hämäläinen pisteet 1+2.

Tehoketjun lisäksi Joona Vainio, Jukka-Pekka Kurtelius, Tommi Takaveräjä ja Aleksi Karlsson laukoivat maalin mieheen.

– Vieläkin jäi parannettavaa, mutta suunta on oikea ja tästä on hyvä jatkaa, tokaisi FPS:n valmentaja Asko Rantanen.

 

FPS:n orastava voittoputki joutuu koetukselle ensi viikonlopun Pohjanmaan kiertueella Uudessakaarlepyyssä ja Kalajoella. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti