Lounais-Häme

FPS jäälle ja ensi viikolla jo peliin

Syyskuun lopulla alkavaan Suomi-sarjaan valmistautuva FPS aloittaa tänään jääharjoituskauden ja pelaa jo ensi viikon keskiviikkona ensimmäisen harjoituspelinsä Turussa Mestiksen TuToa vastaan.

Mutta millä kokoonpanolla? FPS:llä on tällä hetkellä julkaisemassaan joukkueessa kuusi puolustajaa ja kahdeksan hyökkääjää, mutta ei yhtään maalivahtia.

– Haemme vielä paria kärkihyökkääjää. Odotamme muun muassa Mestiksestä vapautuvia pelaajia, kertoo FPS:n puheenjohtaja Juha-Matti Vuorela.

– Maalivahtitilanne on enemmän kuin positiivinen, mutta emme voi vielä julkaista nimiä ennen kuin ne ovat sopimuspapereissa. Kokoonpanoon on tulossa viime kauden tapaan kolme maalivahtia. Puolustus alkaa olla kasassa, mutta hyökkäyspäähän etsitään siis vielä paria pelaajaa.

FPS ei ole Vuorelan mukaan haalimassa harjoituspeleihinsä pelaajia näytille.

– Ehkä joku saattaa vielä ilmaantua, mutta tässä vaiheessa FoPSin puolustajakasvatti Aleksi Moisander on ainoa try out -pelaajamme.

 

FPS:n harjoituspelien ohjelmassa on kahdeksan ottelua, joissa se kohtaa suomisarjalaisista Nokian Pyryn ja Kaarinan HCIK:n molemmat kolme kertaa. TuToa vastaan FPS pelaa kahdesti, joista toisen ottelun ensimmäisenä kotipelinä elokuun 17. päivänä Somerolla. Forssassa FPS pelaa ensimmäisen kerran vasta syyskuun puolella.

Tuolloin ohjelmassa saattaa olla Suomen cupin turnaus, johon suomisarjalaiset tulevat mukaan toiselle kierrokselle. FL

 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic