Lounais-Häme

FPS jatkoi kesän voittoja

FPS pelasi eilen kesän kolmannen ottelunsa ja otti kolmannen voittonsa, kun tulevista Suomi-sarjan vastustajista Kotkan Titaanit kaatui Forssassa lopulta selvästi 6-3 (2-2, 2-1, 2-0).

Edellisyönä Lapualta cupin pelistä palannut FPS aloitti pelin uneliaasti ja päästi Titaanit kymmenessä minuutissa 2-0 johtoon.

FPS heräsi ensi erän lopulla ja ehti vielä tasoittamaan erän aikana 2-2:een.

Toisessa erässä pelin painopiste siirtyi kotkalaismaalille. Ttaanit meni tosin vielä 3-2 johtoon, mutta pelin puolivälistä lähtien maaleja teki vain kotijoukkue. Hienoimpia osumia olivat Aleksi Karlssonin lämäri 4-3:een ja Tommi Takaveräjän luritus loppunumeroihin 6-3.

Heidän lisäkseen voittajien maaleja laukoivat Eetu Moberg, Niklas Saha, Joona Vainio ja Kasper Ruohonen.

Karlsson keräsi lisäksi kaksi syöttöpistettä samoin kuin Joni Vuorela ja tuorein pakkitulokas Jyri Waajakoski.

Viimeisimpien pelaajasopimusten myötä FPS:llä on kokoonpanossa pieni epäsuhta, kun puolustajia on vain seitsemän, mutta hyökkääjiä peräti seitsemäntoista. Pakisto on lisäksi huventunut, kun sekä eilisessä että viime viikon harjoituspeleissä puolustajia loukkaantui.

FPS:n kokoonpanosta puuttuivat eilen muun muassa Jukka-Pekka Kurtelius ja Geoffrey Lawman

FPS:n kokoonpano eilen:

Maalissa: Topi Salokangas (Joonas Laakonen)

Puolustajat: Mikko Pehkonen-Eetu Salmela, Joel Lehtonen-Joonas Tala, Jyri Waajakoski-Niklas Sillanpää

Ketjut: Aleksi Karlsson-Eetu Moberg-Joni Vuorela, Erik Nilsson-Mikko Jaakkola-Tommi Takaveräjä, Joona Vainio-Otto Rantanen-Juuso Hämäläinen, Konsta Härkönen-Kasper Ruohonen-Niklas Saha.

Seuraavassa pelissä FPS:n vastus kovenee, kun ensi perjantaina Forssaan saapuu Suomen cupin toisen kierroksen peliin Mestiksen viime kauden hopeajoukkue Kiekko-Vantaa. Tämän Jokerien farmiseuran uusi valmentaja on FPS:ää Mestiksessä vuosina 2000-02 valmentanut hämeenlinnalainen Pasi Arvonen. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic