Lounais-Häme

FPS kakkonen turnauksessaan

FPS jäi täpärästi kakkoseksi järjestämässään neljän suomisarjajoukkueen turnauksessa.

FPS voitti kaksieräisissä peleissä Naantalin VG-62:n 3-1 ja keravalaisen KJT:n 5-0.

Myös Nokian Pyry päihitti sekä KJT:n että VG:n 4-2, joten turnauksen päätöspelissä kohtasivat tappiottomat FPS ja Pyry. Peli päättyi 1-1 Jeffrey Lawmanin tasoitettua vierasjohdon.

Turnausvoitto ratkaistiin voittomaalikisassa, joka venyi noin tusinaan pariin. Lopulta Pyryn ex-liigapeluri Antti Hilden tinttasi nokialaisille voittomaalin.

Aamupäiväpelissä VG-62:ta vastaan FPS nousi tappioasemasta 3-1 voittoon, kun puolustaja Joel Lehtonen laukoi kaksi ja Mikko Jaakkola yhden maalin VG:n farmikumppanin TuTon slovakkivahdin Richard Sabolin taakse.

KJT:tä vastaan FPS:llä kesti maalihanan avaaminen tovin, mutta lopulta se aukesi kunnolla, kun Lawman iski kaksi maalia ja Raitis Pujats, Miska Niemi sekä Mikko Pehkonen yhden mieheen. Lawman muodosti FPS:n tehoketjun 1+3 pistettä keränneen Niemen ja kolme syöttöpinnaa haalineen Jukka-Pekka Kurteliuksen kanssa.

FPS:n maalissa nollapeliin ylsi Valtteri Valtonen.

FPS jatkoi turnauksessa pelaajakartoitustaan. Joukkueessa on nyt kolme maalivahtia, viisi puolustajaa ja kolmetoista hyökkääjää.

Puolustuksen aukkoihin ovat ehdolla vielä koeajalla oleva yhdysvaltalainen Scott Vargas, KooKoon A-nuorissa viime kaudella pelannut Antti Salonen sekä lopetetusta FoPSin A:sta nostettu Verneri Mikkola.

Myös hyökkäyspäähän on kokeilla kolme peluria: viime kaudet Yhdysvalloissa pelanneet 20-vuotiaat slovakit Igor Valko ja Andrej Jamnicky sekä FoPSin A:sta tullut Niklas Saha.

– Ensi viikon aikana on tarkoitus tehdä pelaajien suhteen ratkaisuja niin, että ensi lauantain viimeisessä harjoituspelissä meillä olisi valmis joukkue, kertoi FPS:n valmentaja Asko Rantanen. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic