Lounais-Häme

FPS nousi kakkoseksi

Forssan Palloseura venytti Suomi-sarjassa voittoputkensa jo kuuden pelin mittaiseksi, kun se kaatoi kotipelissään kaarinalaisen HCIK:n 4-3 (3-0, 0-3, 1-0).

Joukkueet olivat sarjataulukossa tasapisteissä, mutta voitolla FPS ohitti sekä HCIK:n että myös toisena olleen Nokian Pyryn. FPS keikkuu nyt sarjan kakkosena tosin yhden ottelun kärki-Huntersia ja Pyryä enemmän pelanneena.

FPS:llä on ollut edellisissä kotipeleissään tapana pohjustaa voitto jo avauserän puoliväliin mennessä ja sama tahti jatkui eilenkin. Joni Vuorelan 1-0 maalin jälkeen Mikko Kulju iski kaksi komeaa maalia ja FPS johti kymmenen minuutin kohdalla jo 3-0.

FPS hallitsi ensimmäistä erää mielin määrin, kuten maalivajtien torjunnatkin 19-5 kertovat.

Peli ei kuitenkaan vielä ratkennut.

Kaarinan Intiaanit räväyttivät toisen erän viiden minuutin kohdalla kaksi maalia vain 21 sekunnissa. Erän lopulla tuli vielä tasoitus 3-3:een, joten kotijoukkueen komea johto suli sentien.

Toinen erä tuotti pelonsekaisia tunteita viimeiselle jaksolle, mutta siinä HCIK ei noussut pelin hallitsijaksi.

Sen sijaan Tommi Takaveräjä pääsi sivaltamaan FPS:lle voittomaalin ajassa 46.17.

FPS näytti tosin joutuvan pinteeseen kahden viimeisen minuutin aikana jäähynsä seurauksena. HCIK ei saanut kuitenkaan kunnon ylivoimapyöritystä aikaan. Päinvastoin Juuso Hämäläinen pääsi ampumaan rankkarin viimeisellä minuutilla, mutta ilman tulosta.

Peli päättyi FPS:n maalitolpan kilahdukseen, johon vieraiden viimeinen tasoitusyritys osui.

– Hyvän avauserän jälkeen väsähdimme ja toinen erä oli vaikea. Siinä tuli vähän pelko persuksiin, mutta yksi maali kolmannessa erässä riitti meille, kertasi ratkaisuja FPS:n valmentaja Asko Rantanen. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti