Lounais-Häme

FPS pakkovoiton edessä, ottelusarja katkolla KooVeelle

Palloseuran ja KooVeen pudotuspelisarja jatkuu vierasvoittojen merkeissä. Sunnuntaina tahkottiin tehokasta peliaikaa päälle 90 minuuttia ennen kuin KooVee kampesi FPS:stä 2–3 (1–1, 0–1, 1–0, 0–0) -voiton.

Pudotuspelisarja jatkuu tiistaina Tampereella. KooVeella on nyt kaksi kiinnitystä jatkopaikkaan. Jos KooVee voittaa neljännen pelin, menee se jatkoon otteluvoitoin 3–1 ja FPS:n kausi loppuu.

-Harmittaa, että tappio tuli, mutta ei sitä auta jäädä miettimään. Vielä saamme sellaisen höökin päälle, että tänne Forssaan tullaan takaisin, lupaili FPS:n valmentaja Asko Rantanen sunnuntai-iltana.

 

Palloseura aloitti pelin pirteästi ja meni johtoon jo kolmannella minuutilla. Puolustaja Joona Tala laukoi ylivoimalla kaukaa 1–0-lukemat.

FPS:n johto kesti erän puoliväliin. KooVeen avausmaalin laukoi vapaaksi unohdettu ex-forssalainen Ville Lehtonen, jonka kova ja tarkka kuti oli liikaa FPS-vahti Henri Viitalalle.

FPS oli hieman niskan päällä avauserässä, mutta KooVee vei seuraavaa. Se teki myös erän ainoan osuman, kun Mikko Sulonen unohdettiin vapaaksi, eikä tämä erehtynyt huippupaikassa.

FPS näytti kolmannessa erässä olevan hetkittäin jo sillassa. Tuplaviikonloppu näkyi jaloissa, eikä luistin liikkunut aivan totuttuun malliin. Silloin esiin polkaisi kuitenkin Aleksi Karlsson, joka tunki vahvasti keskeltä läpi ja laukoi tasoituksen 2–2:een tolppaa nuollen.

 

Kun maaleja ei varsinaisella peliajalla enää nähty, haettiin voittajaa jatkoerästä. Maalit olivat yhä tiukassa.

Ensimmäinen jatkoerä mentiin maaleitta ja jäähyittä, joten ilta venyi vielä toiseen jatkoerään. Sitäkin ehdittiin pelata yli 10 minuuttia, kunnes KooVeen Jaakko Kerisalmi päätti taistelun ruuhkasta tekemällä 2–3-voittomaalillaan.

-Paikkoja oli molemmilla, mutta nyt kääntyi kaverille.

Mikäli FPS pystyy tasoittamaan Suomi-sarjan pudotuspelisarjan tiistaina 2–2:een, pelataan viides ja ratkaiseva ottelu torstaina Forssassa. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti