Lounais-Häme

FPS palasi pirteästi

FPS palasi perjantaina voitokkaasti Suomi-sarjan joulutauolta. Palloseura otti ohjat heti ottelun alussa, eikä antanut vierasjoukkue Järvenpään Haukoille minkäänlaisia mahdollisuuksia.

FPS vankisti asemiaan kamppailusta ylemmän jatkosarjan paikasta tyylikkäällä 8–1 (2–0, 3–0, 3–1) -voitolla.

– Kaiken kaikkiaan tasapainoinen esitys. Me olemme tuskailleet maalinteon kanssa, mutta nyt näytimme, että pystymme luomaan paikkoja ja tekemään niistä maaleja, tyytyväinen FPS-valmentaja Asko Rantanen sanoi.

 

Palloseuran peliä oli ilo katsella. Tauolla uutta puhtia saanut joukkue hyökkäsi terävästi, viimeisteli tehokkaasti ja myös puolusti tarkasti.

FPS otti Haukoilta luulot pois heti, kun selvisi alkuminuuttien alivoimastaan. Teemu Karjalainen pujotteli etukulmalle ja vei FPS:n johtoon 1–0. Palloseuran 2–0-osuma tuli ylivoimalla, kun Konsta Härkönen pääsi hyvän kuvion päätteeksi pistämään kiekon vapaasta paikasta ohi Haukkojen maalivahdin Heikki Kokkosen.

Palloseuran ote vain parani toisessa erässä. Jefrrey Lawman karvasi kiekon kaatuneelta Haukka-pakilta, paineli yksin läpi ja siirsi FPS:n 3–0-johtoon. 4–0-lukemat teki vanhanaikaisella ensimmäisen pelinsä FPS-paidassa pelannut TuTo-laina Niklas Lehtimäki. Päätöserään lähdettiin kotijoukkueen viiden maalin johodssa, kun Joona Vainion kova laukaus yllätti maskissa olleen Kokkosen.

 

Haukat kavensi päätöserän alussa 5–1:een alivoimalla, mutta se jäikin Palloseuran ainoaksi kauneusvirheeksi parjantain ottelussa. Niklas Lehtimäki laukoi Eetu Mobergin hyvästä syötöstä 6–1:een, Juuso Hämäläinen ujutti längistä 7–1:een ja puolustaja Samuli Virtanen nosti rystyltä pelin päätöslukemiksi 8–1.

-Tauko teki hyvää. Harjoittelimme hyvin ja lepäsimme sopivasti, se näkyi raikkautena jäällä, Rantanen sanoi.

FPS:llä on Suomi-sarjan runkosarjassa vielä kolme ottelua. Seuraava peli on keskiviikkona Porissa, kun forssalaisjoukkue kohtaa Karhu HT:n. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic