Lounais-Häme

FPS vahvistaa vielä puolustusta

Forssan Palloseura aloitti eilen suomisarjakauteen tähtäävät lajiharjoitukset käynnistämällä uuden kauden jääharjoittelun.

FPS:llä on koossa parinkymmenen pelaajan miehistö, joka kaipaa täydennystä vielä peräpäähän. Kokoonpanossa on kolme maalivahtia, viisi puolustajaa ja tusinan verran hyökkääjiä.

Pakistoa täydentävät viime kauden pelureista jatkosta sopineet Samuli Virtanen ja Mikko Pehkonen sekä uutena puolustajana 21-vuotias espoolaiskasvatti Niklas Sillanpää. Raamikas 193-senttinen ja 93-kiloinen Sillanpää pelasi viime kaudella Bluesin A-nuorissa, pari peliä Espoo Unitedin mestismiehistössä ja myös KJT:n suomisarjajoukkueessa.

– Pari pakkia on vielä haussa. Muilta osin joukkue alkaa olla koossa, toteaa FPS:n valmentaja Asko Rantanen.

FPS ei ole hankkimassa elokuun jäille koeaikaisia pelaajia.

– Loput pelipaikat täytetään todennäköisesti suorilla sopimuksilla, Rantanen arvioi.

FPS:n viime kauden joukkueesta pois ovat jäämässä latvialaiskonkari Raitis Pujats sekä perhesyistä loimaalaishyökkääjä Miska Niemi.

Viime kauden paras pistemies Jukka-Pekka Kurteliuskaan ei ole vielä tehnyt jatkosopimusta, mutta lukeutuu FPS:n harjoitusrinkiin.

Muilta osin FPS on onnistunut hyvin pitämään viime kauden tehomiehensä kokoonpanossa.

FPS pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa jo ensi viikon torstaina Forssassa Järvenpään Haukkoja vastaan.

Elokuun 17. päivänä FPS matkustaa Lapualle pelaamaan henkiin herätetyn Suomen cupin ottelun kakkosdivisioonalaista Lapuan Virkiää vastaan.

Suomi-sarja alkaa FPS:n osalta syyskuun 23. päivänä vieraspelillä Kotkan Titaaneita vastaan. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic