Lounais-Häme

FPS:llä yhdeksän peluria ensi kaudelle

Suomi-sarjassa jatkava Forssan Palloseura on saanut vauhtiin ensi kauden joukkueensa kokoamisen.

FPS:llä on tässä vaiheessa yhdeksän peluria uuteen joukkueeseen. Viime kauden maalivahdeista jatkosopimuksen on tehnyt Joonas Laaksonen ja puolustajista Joona Tala sekä Joel Lehtonen.

Hyökkääjistä jatkavat laitahyökkääjät Juuso Hämäläinen ja Niklas Saha sekä senttereistä Joni Vuorela, Mikko Jaakkola ja Otto Rantanen. Uutena hyökkääjänä joukkueeseen tulee Kärppien 21-vuotias kasvatti Konsta Härkönen, joka on pelannut kolme edelliskautta Lukossa nuorten SM-liigaa.

– Ensi viikon aikana on tarkoitus tehdä sopimuksia toinen mokona, toteaa FPS:n päävalmentajana toisen kautensa aloittava Asko Rantanen, jonka on määrä saada myös valmennustiiminsä kokoon ensi viikolla.

Rantanen uskoo FPS:n pelaajavaihtuvuuden jäävän pieneksi.

– Varmoja poislähtijöitä ei tässä vaiheessa ole, mutta tietysti kokoonpano muuttuu jonkin verran. Vaihtuvuus jää ehkä noin kentälliseen, sillä käytyjen neuvottelujen perusteella 90 prosenttia viime kauden pelureista antoi positiivisen signaalin jatkamisestaan Forssassa. Tietysti opiskelut ja muut siviilimenot vaikuttavat pelaajien ratkaisuihin, Rantanen pohtii.

– Joukkueen kokoamistilanne näyttää hyvältä esimerkiksi vuoden takaiseen verrattuna. Tavoitteena on saada runko valmiiksi toukokuun aikana. Muutama paikka jätetään auki elo-syyskuulle, mutta näillä näkymin ei monta.

FPS pelasi Rantasen johdolla hyvän suomisarjakauden sijoituttuaan sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä neljän parhaan joukkoon.

– Pelasimme hyvän ja uskottavan kauden. Nyt tavoitteena on koota vielä viime kautta vahvempi joukkue, Rantanen suunnittelee.

FPS aloittaa uuden kauden harjoitukset heti vapun jälkeen tiistaina. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic