Lounais-Häme

FPS:lle kymmenen täyteen

FPS venytti Suomi-sarjassa voittoputkensa komeasti kymmenen pelin mittaiseksi, kun se kukisti kotipelissään jyväskyläläisen D-Kiekon 5-2 (1-1, 1-0, 3-1).

FPS:n voittoputki alkoi lokakuun lopulla, jonka jälkeen se on saalistanut täydet 30 pistettä. Voittoputki on nostanut FPS:n sarjan kärkiparin tuntumaan, kun JHT on vain kahden ja Ketterä viiden pisteen päässä, tosin pari peliä vähemmän pelanneina.

23 pistettä FPS:ää vähemmän kerännyt D-Kiekko sinnitteli Forssassa kaksi erää tasaisesti. Vieraat tekivät maalin heti ensimmäisestä hyökkäyksestään ja jäivät tappiolle vasta toisen erän lopulla, kun Miska Niemi ohjasi monen miehen jalkojen välistä livahtaneen kiekon verkkoon.

Kolmannen erän alussa Niemi pohjusti kotivoiton komeasti, kun Loimaan raketti pujotteli lähes puolesta kentästä läpi ja nosti FPS:n 3-1 johtoon. Hupaisaa että soolomaalillekin löytyi kaksi syöttäjää.

FPS ratkaisi pelin nopeasti, kun se teki ennen päätöserän puoliväliä kolme maalia vajaassa seitsemässä minuutissa ja karkasi 5-1 johtoon.

Niemen ohella myös Juuso Hämäläinen merkkautti kaksi maalia ja Jeffrey Lawman yhden.

– Olimme pelin päällä koko ajan, vaikka kaksi erää mentiinkin tasaisesti. Joukkue onnistui tasaisen hyvin neloskenttää myöten, kehui FPS:n valmentaja Asko Rantanen.

Kokoonpanosta puuttui perjantaina Porvoossa loukkaantunut Tommi Takaveräjä, joka pääsi tarkkailun jälkeen pois sairaalasta. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic