Lounais-Häme

FPS:lle tukku tärkeitä sopimuksia

Forssan Palloseura solmi liudan ensi kautta koskevia sopimuksia sekä vanhojen, uusvanhojen että uusien pelaajien kanssa.

Vanhoista jatkosopimuksen tässä vaiheessa tekivät ykkösmaalivahti Henri Viitala, kesken viime kauden Mestiksen KeuPasta takaisin FPS:ään palannut tehokas Tommi Takaveräjä ja ykkössentterin roolia viime kaudella hienosti hoidellut Teemu Karjalainen.

Uusvanhana pelaajana Palloseuran riveihin palaa Ranskaan joulun seudulla pelaamaan lähtenyt Laitilan Jyskeen kasvatti Jeffrey Lawman.

-Jeffreyn kyvyt ovat tiedossamme ja hän halusi palata meille. Saimme kaiken kaikkiaan kiinnitettyä kovia tekijämiehiä, FPS:n päävalmentajana jatkava Asko Rantanen iloitsee.

Sopimus tehtiin myös joulunseudun harjoituspelissä näytillä käyneen Mikko Kuljun kanssa. Ruovedellä kakkosdivisioonaa pelannut Kulju on harjoitellut kesän FPS:n mukana.

Tryoutilla ovat HPK-kasvatti Joona Vainio ja urjalalainen maalivahti Topi Salokannas, joka viime kaudella pelasi Loimaalla kakkosdivisioonaa.

Joukkueeseen on liittynyt myös maalivahtivalmentaja Ville Nyrönen.

FPS:lla on nyt 18 pelaajasopimusta. Maalivahtiosastolla Viitalan kaverina jatkaa Joonas Laaksonen. Rantasen mukaan sekä puolustukseen että hyökkäykseen katsastetaan vielä muutamia pelaajia.

-Mielellään joukkueen kokoaisi kerralla, mutta tämä on sellaista palapelin rakentelua, jossa asioiden on natsattava. Nyt ollaan hyvällä mallilla, Rantanen kuvailee. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic