Lounais-Häme

FPS:n kiri jäi hieman vajaaksi - Täpärä tappio

Eetu Moberg teki Palloseuralle 3–2-kavennuksen Porvoossa. Kuva: Lassi Puhtimäki

Kolmannen erän hurja kiri ei riittänyt FPS:lle voittoon lauantaina Porvoossa. FPS iski päätöserässä neljä maalia, mutta taipui silti kotijoukkue Huntersille 5–4 (2–0, 1–0, 2–4) -lukemin.

Tappio oli Palloseuralle neljäs peräkkäinen Suomi-sarjassa. Joukkue on joulutauon jälkeen saanut vain yhden pisteen jatkoaikatappiosta D-Kiekolle Jyväskylässä.

FPS:n valmentajalla Asko Rantasella riittää tahmeasta tammikuusta huolimatta luottoa joukkueeseensa. Viimeinen erä Porvoossa oli taas hyvää tekemistä.

– Jokaiselle joukkueelle tulee jossain vaiheessa kautta vaikeampia hetkiä. Niistä pitää vaan harjoittelun avulla päästä yli ja tulla entistä parempana takaisin, Rantanen painotti.

Lauantain peli oli Palloseuralta alkuun tahmeaa ja kotijoukkue Hunters hankkiutui ylivoimaosumilla 3–0-johtoon. FPS sai hiljalleen juonesta kiinni ja oli ottelun lopun niskan päällä.

FPS nousi Joni Leppikosken, Eetu Mobergin ja Aleksi Karlssonin osumilla kolmannessa erässä 3–3:een, mutta Hunters pääsi läpiajon päätteeksi taas maalin johtoon. Kun FPS yritti tasoitusta ilman maalivahtia, Hunters pystyi erikoisella pompulla tekemään 5–3-maalin.

FPS tuli vielä viime minuutilla Jukka-Pekka Kurteliuksen yliosumalla maalin päähän 5–4-lukemiin.

– Olisi ollut maukas paikka kääntää peli, mutta hieman jäi vajaaksi.

FPS:n pelit jatkuvat keskiviikkona Porissa Karhu HT:tä vastaan. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic