Lounais-Häme

FPS:n kotipelit päättyivät tylysti

FPS:n kotipelit päättyivät Suomi-sarjassa tämän vuoden osalta tylysti, kun oululainen yhdistelmäjoukkue AIK/Laser HT haki Forssasta puhtaan 4-0 (1-0, 2-0, 1-0) voiton.

FPS ei ollut pelillisesti eilen alakynnessä, mutta tehottomuus maalinteossa jätti joukkueen toisen kerran tällä kaudella kotipelissä nollille.

Yhdeksäntenä sarjataulukossa olevat oululaiset käyttivät harvat paikkansa tehokkaasti. Vieraat iskivät osuman jokaisen erän puolivälissä ja vielä yhden toisen erän alussa rankkarista.

AIK-Laserin pelimaalit syntyivät vastaiskuista, joihin FPS:n puolustus ei ehtinyt kunnolla mukaan.

FPS raatoi edellisiltana Porvoossa tasaisen kamppailun kärkijoukkue Huntersia vastaan, mutta valmentaja Asko Rantanen ei hakenut siitä selitystä vaisuudelle.

– Energiaa ei ollut, mutta emme olleet kyllä muutenkaan valmiita. Pelin voittaa se, joka on valmiimpi ottamaan voiton ja nyt se oli selkeästi vastustaja. Meiltä jäi pelistä paljon puuttumaan ja nyt pitää paneutua siihen, että puuttuvat osat ovat taas seuraavassa pelissä mukana, Rantanen tuumi.

FPS tekee syyskierroksen päätteeksi ensi viikonloppuna pohjoisen reissun Kajaaniin ja Ouluun. Tammikuussa sillä on jäljellä neljä runkosarjapeliä. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti