Lounais-Häme Forssa

Frush kerää Forssaan tunnettuja yrittäjiä – The other danish guyn ja Vaatepuun perustajat kertovat tarinansa

Frush on forssalainen kiertotalouden start up -tapahtuma, jossa alan toimijat luovat kontakteja ja saavat ideoita. Tapahtuma on järjestetään vasta kolmannen kerran, mutta se on alkanut jo kasvaa. Kuva: Lassi Puhtimäki
Frush on forssalainen kiertotalouden start up -tapahtuma, jossa alan toimijat luovat kontakteja ja saavat ideoita. Tapahtuma järjestetään vasta kolmannen kerran, mutta se on alkanut jo kasvaa. Kuva: Lassi Puhtimäki

Kiertotalouden start up -tapahtuma Frush saa tänä syksynä kiinnostavia puhujia yritysmaailmasta.

Puhujiksi on kutsuttu esimerkiksi miesten alusvaatebrändin lanseerannut Tommi Lähde, vaatelainaamo Vaatepuun yrittäjä Soile-Maria Linnemäki sekä Globe Hopen Seija Lukkala.

Kaikki kolme yritystä ovat esimerkkejä nykyaikaisesta tekstiiliteollisuuden kiertotaloudesta. The other danish guyn alusvaatteet on tehty valtameriin hylätyistä kalaverkoista. Vaatepuusta saa maksua vastaan hakea vaatteita lainaksi. Globe Hope uusiokäyttää tuotteissaan hylättyä materiaalia.

 

Kaksipäiväisen Frushin tärkein teema ovat tänä vuonna kierrätettävät tekstiilit. Kiertotalouden teemoista keskustellaan kolmessa eri salissa.

Tapahtuma on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille: kasvuhakuisille yrityksille, startupeille, rahoittajille, kunnille, alan opiskelijoille sekä tutkimuslaitoksille. Tapahtuma järjestetään 18.–19. syyskuuta nyt kolmatta kertaa Forssan Yrityskehityksen ja Hamkin yhteistyönä Forssan Kehräämöllä.

Tapahtuman ohjelma löytyy Frushin omilta verkkosivuilta.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti