Lounais-Häme

Juttua päivitetty: "Ganes-musan fiilis ja draivi" - Ile Kallio ja Black Devils perjantaina Forssassa

Lavalle nousevat Hurriganesin hengessä Ile Kallio ja Black Devils sekä Jose Pineland’s Melancholy Monsters.
Ile Kallio innostui Hurriganes-hittien esittämisestä, kun tutustui Black Devilsin taitoihin ja asenteeseen. Kuva: Marek Sabogal
Ile Kallio innostui Hurriganes-hittien esittämisestä, kun tutustui Black Devilsin taitoihin ja asenteeseen. Kuva: Marek Sabogal

Kitaristi Ile Kallio vieroksui ajatusta Hurriganes-teeman keikoista: jotain erityistä on turha lämmitellä.

Kallion mieli muuttui, kun hän tapasi Black Devilsin muusikot.

– Minulta on usein kysytty, lähtisinkö tekemään keikkoja, joilla soitetaan pelkkää Hurriganesia. Ajatus ei ole aiemmin tuntunut luontevalta, mutta näillä kavereilla on paitsi hommaan tarvittava soittotaito myös oikea asenne. Haluamme pitää huolen siitä, että alkuperäinen Ganes-musan fiilis ja draivi välittyvät yleisölle.

 

Yhdistelmä lupaa perjantai-illalle Forssan Feeniksiin täyslaidallisen alkuvoimaista roadrunner-asennetta ja setin Hurriganesin hittejä.

Joutsenolaisessa Black Devilsissä soittavat kitaristi Matti Kähkönen, basisti Tero Salminen ja rumpali-laulaja J-P Kakkola.

Ile Kallio kitaroi Hurriganesissa Remu Aaltosen ja Cisse Häkkisen rinnalla useaan otteeseen 1970- ja -80-luvuilla. Hän oli yhtyeen alkuperäinen kitaristi ennen Albert Järvistä.

 

Juha Mäntymaan luotsaama Jose Pineland´s Melancholy Monsters on joutunut perumaaneesiintymisensä illan keikalla valitettavan sairastapauksen vuoksi.

– Pikahälytyksellä paikkaajaksi saatiin onneksi Timo Tuomen kasaama bändi. jolta löytyy varmasti osaamista kunnon rock-musiikin ystäville. He aloittavat noin klo 19.30 ja Black Devilsin ja Ile Kallion Hurriganes setti kuullaan noin klo 21,kertoo Kulttuuri-Axelin Sami Mattila.

Konsertin järjestää Kulttuuri-Axel ry. FL

Konsertti alkaa perjantaina 30.8. kello 19 Forssan Feeniksissä. Liput 25 e.

Uusimmat

Fingerpori

comic