Lounais-Häme

Grahn-Laasonen ja Häkkänen tavoittelevat jatkoa kokoomuksen johdossa kesäkuun puoluekokouksessa Turussa

Kokoomuksen istuvat varapuheenjohtajat Sanni Grahn-Laasonen ja Antti Häkkänen ja tavoittelevat kesäkuun puoluekokouksessa jatkoa kokoomuksen johdossa. Grahn-Laasonen on toiminut puolueen varapuheenjohtajana kaksi kautta ja Häkkänen yhden kauden.

-Kokoomus haluaa kantaa vastuuta tulevaisuudesta ja uudistaa Suomea. Järjestöpuolella katse on käännettävä jo vahvasti tuleviin vaaleihin. Kokoomuksen tavoitteena on ykkössija kaikissa niissä. Onnistuminen edellyttää vahvaa tukea piireille, yhdistyksille ja ehdokkaille kaikkialla Suomessa sekä tulevaisuustyötä, joka kutsuu uusia ihmisiä mukaan, Grahn-Laasonen sanoo.

Grahn-Laasonen on forssalainen toisen kauden kansanedustaja Hämeen vaalipiiristä ja hän toimii opetusministerinä. Aiemmin Grahn-Laasonen on ollut ympäristöministerinä. Grahn-Laasonen johtaa kokoomuksen 100-vuotisjuhlavaltuuskuntaa ja vastaa puoluejohdossa puolueessa käynnissä olevasta periaateohjelmatyöstä.

-Talous- ja työelämän, osaamisen, turvallisuuden ja ympäristön muutosvirrat haastavat suomalaiset aivan uudella tavalla. Kokoomus tunnustaa tosiasiat ja rakentaa turvallista tulevaisuutta kaikille sukupolville – myös tuleville. Kannamme vastuuta sosiaalisesti, taloudellisesti ja ekologisesti kestävämmästä tulevaisuudesta aina paikallistasolta kansainvälisille kentille, Häkkänen sanoo.

Antti Häkkänen on mäntyharjulainen kansanedustaja Kaakkois-Suomen vaalipiiristä ja toimii oikeusministerinä.

Kokoomuksen puoluekokous järjestetään 8.-10. päivä kesäkuuta Turussa. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic