Lounais-Häme

Hallitus suosittelee etätöitä alueille, joissa koronatartunnat ovat kasvussa – Suositus ei ulotu Kanta-Hämeeseen

Tietokoneiden näyttöihin saa myymäläpäällikkö Matti Leppälän mukaan privacy filtereitä, eli tietoturvasuojia. Näytön sisältöä voi katsella vain sen edestä, ei sivuilta. Mattapintaiset suojat eivät heijasta auringonvaloa. Kuva: Tanja Korpela
Kuvituskuva. Kuva: Tanja Korpela

Hallituksen uusi etätyösuositus ei koske Kanta-Hämettä. Hallitus teki periaatepäätöksen uuden alueellisen etätyösuosituksen antamisesta, kertoi pääministeri Sanna Marin (sd.) valtioneuvoston tiedotustilaisuudessa torstaina.

Suositus etätyöstä koskee alueita, joilla koronatartunnat ovat terveysviranomaisten mukaan lisääntymässä. Etätyösuositus on epidemiatilanteen takia perusteltua tällä hetkellä Helsingin ja Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirien alueella.

Lisäksi työpaikoille suositellaan turvavälejä ja kontaktien vähentämistä. Suositus koskee mahdollisuuksien mukaan sekä yksityistä että julkista sektoria.

Lue myös: Suomessa on todettu 41 uutta koronatartuntaa – Katso hallituksen tiedotustilaisuus koronatoimista suorana noin kello 13.30 (13.8.2020)

Lue myös: Hallitus puoltaa kasvomaskien käyttöä joukkoliikenteessä ja muissa tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voi välttää (13.8.2020)

Lue myös: Hallitus suosittelee etätöitä alueille, joissa koronatartunnat ovat kasvussa – Suositus ei ulotu Kanta-Hämeeseen (13.8.2020)

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic