Lounais-Häme Kanta-Häme

Hämeen bisnesvirittämö tarjoaa yksinyrittäjille maksutonta valmennusta korona-aikana: "Yrityksen ja oman itsensä virittämistä"

Verkkokoulutus saattelee koronan kolhimat pienyrittäjät uudelle kasvupolulle.
Bisnesvirittämö-kasvuohjelman toteuttavat yhteistyössä Aava & Bang Oy, Hämeen Ely-keskus ja Te-toimisto. Kuva: Lassi Puhtimäki
Bisnesvirittämö-kasvuohjelman toteuttavat yhteistyössä Aava & Bang Oy, Hämeen Ely-keskus ja Te-toimisto. Kuva: Lassi Puhtimäki

Hämeen bisnesvirittämö tarjoaa yksinyrittäjille ja freelancereille apua oman liiketoiminnan kääntämiseen uusille urille.

Te-toimiston asiantuntija Jari Lartama huomauttaa, ettei yksinyrittäjillä normaalitilanteessa välttämättä ole aikaa ja rahaa oman yritystoiminnan kehittämiseen. Poikkeusaikana siihen tarjoutuu hyvä mahdollisuus, sillä valmennus on maksuton.

– Tavoitteena on, että yritykset olisivat entistä vahvempia, kun koronatilanne on ohi.

Ohjelmaan voivat hakea kaikki itsensä työllistävät, joiden toimintaan korona on vaikuttanut jossain määrin.

– Koulutus järjestetään koko Hämeen alueella verkkokoulutuksena. Osallistua voi Humppilasta Heinolaan.

Ohjelmaan haetaan Te-toimiston sähköisellä lomakkeella. Ensimmäinen ryhmä aloittaa maanantaina 27. huhtikuuta ja toinen toukokuussa.

Valmennuksen kesto on 40 päivää. Se sisältää liiketoiminnan kehittämistä, myyntiä ja markkinointia sekä digitaalisuutta. Osallistujat voivat räätälöidä kokonaisuuden mieleisekseen.

– Valmennus on yrityksen ja oman itsensä virittämistä, Lartama kuvaa.

Bisnesvirittämö-kasvuohjelmasta vastaa Aava & Bang Oy yhteistyössä Hämeen Ely-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic