Lounais-Häme

Hämeen ely-keskuksessa hoidetaan työtehtäviä etäyhteyksin – Kasvokkain tapahtuvaa kanssakäymistä vältetään

Tapaamisia voidaan järjestää etäyhteyksin, muutoin tapaamiset siirretään.
Ely-keskuksen työntekijät tekevät etätöitä, jos se on vain työtehtävien osalta mahdollista. Kuvituskuva. Kuva: ANSSI JOKIRANTA
Ely-keskuksen työntekijät tekevät etätöitä, jos se on vain työtehtävien osalta mahdollista. Kuvituskuva. Kuva: ANSSI JOKIRANTA

Hämeen ely-keskus tiedottaa, että koronavirus aiheuttaa muutoksia myös ely-keskuksen toimintaan Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä.

Ely-keskuksen työntekijät hoitavat työtehtäviään pääosin sähköpostitse, puhelimitse ja etäyhteyksin. Etätöitä tekevät he, joiden työtehtävät sen mahdollistavat.

Matkustamista ja kasvokkain tapahtuvaa kanssakäymistä ja kokouksia vältetään.

– Tapaamisia voidaan järjestää etäyhteyksin ja jos se ei ole mahdollista, siirrämme tapaamisia. Kaikki asiakaspalvelun kannalta tärkeät tapaamiset ja tehtävät pyritään hoitamaan, tiedotteessa kerrotaan.

Hämeen ely-keskuksen asiantuntijat ottavat asiakkaisiinsa yhteyttä tilanteissa, joissa on sovittava erityisistä menettelytavoista esimerkiksi yritys- tai tilakäyntien yhteydessä.

– Tavoitteena on omalta osaltamme hidastaa koronaviruksen leviämistä, suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta.

Ely-keskuksen kanssa voi asioida myös sähköisesti. Tilannetta seurataan ja ohjeet toimintatavat tarkentuvat.

Muutoksista ely-keskus viestii verkkosivuillaan ja Twitterissä @HELYkeskus. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic