Lounais-Häme

Hämeen liitolla uusi ilme

Kuva: Muu

Uuden strategian myötä Hämeen liitossa oli aika uudistaa myös verkkosivut ja päivittää organisaation ilme tukemaan asiantuntijatyötä. Liiton mottona on asiantuntijuus intohimona.

– Motto kertoo ajattelutavastamme ja työotteestamme. Olemme Hämeen maakunnan vaikuttava asiantuntija- ja kehittäjäorganisaatio, kertoo maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen.

 

Hämeen liiton uusi tunnus muodostuu Hämeen liitto -tekstistä, jonka yläpuolella sijaitsee vaakunasta johdettu merkki. Merkin sisään sijoitetut kolme vinoa viivaa ovat viittaus Hämeen kolmeen seutukuntaan, Forssan, Hämeenlinnan ja Riihimäen seutuihin.

Kolme seutukuntaa löytyi myös Hämeen liiton vanhasta logosta. Uusi tunnus kuitenkin entisestään korostaa vaakunamaisella muodollaan yhtenäistä maakuntaa.

Hämeen liiton toiminnan kärjet ovat ryhmittyneet edunvalvonnan, kehittämisen ja yhteistyön tehtävien ympärille.

Uusilla verkkosivuillaan Hämeen liitto haluaa tuoda entistä enemmän esiin maakunnan vahvuuksia ja niitä asioita, joita maakunnassa kehitetään ja edistetään yhdessä eri toimijoiden kanssa.

– Haluamme nostaa maakunnan tekemistä näkyväksi ja osoittaa olevamme maakunnan paras ja Euroopan kärkeä edunvalvojana, kehittäjänä, yhteistyön tekijänä ja työpaikkana. Verkkosivut ovat käyntikorttimme ja tärkein viestinnän välineemme, toteaa kehittämisjohtaja Matti Lipsanen.

Uusimmat

Fingerpori

comic