Lounais-Häme

Poliisin palvelupisteen sulku Forssassa jatkuu - Palvelua saa verkossa ja puhelimella

Asiakaspalvelupisteen ollessa kiinni poliisin palveluita voi käyttää verkossa tai puhelimitse. Kuva: Lassi Puhtimäki
Asiakaspalvelupisteen ollessa kiinni poliisin palveluita voi käyttää verkossa tai puhelimitse. Kuva: Lassi Puhtimäki

Hämeen poliisilaitoksen Forssan, Riihimäen ja Heinolan asiakaspalvelupisteet pysyvät suljettuina ainakin toukokuun loppuun saakka. Poliisilaitos päätti asemien sulun jatkamisesta maanantaina

Maaliskuussa Hämeen poliisin Forssan, Heinolan ja Riihimäen asiakaspalvelupisteet päätettiin sulkea 18.3.-30.4. koronaviruksen leviämisen rajaamiseksi ja toiminnan turvaamiseksi. Nyt uudella päätöksellä asiakaspalvelupisteet pysyvät suljettuina 31.5. saakka.

Hämeen poliisilaitoksen viestintäpäällikkö Maritta Roslakka kertoo, että palvelupisteiden sulkeminen helpottaa ja vapauttaa työvoiman käyttöä poikkeusolojen tehtäviin. Lisäksi fyysisen asiakaspalvelun rajoittamisella suojataan poliisin omaa henkilökuntaa mahdollisilta koronavirustartunnoilta.

Yleistä valvontaa ja rikostutkintaa poliisi on kyennyt suorittamaan normaaliin tapaan. Kiireiset tapaukset hoidetaan.

Tällä hetkellä lupapalveluita on Hämeen poliisilaitoksen alueella saatavissa ainoastaan Lahden ja Hämeenlinnan poliisiasemilta ja näilläkin asemilla ainoastaan ajanvarauksella.

Lupa-asiat Forssan, Riihimäen ja Heinolan palvelupisteiden alueilla sujuvat verkossa ja puhelimitse. Verkossa asiakas voi esimerkiksi varata ajan poliisilaitoksilla asiointia varten, tehdä rikosilmoituksen, laittaa vireille passi- tai henkilökorttihakemuksen tai antaa vastauksen kuljettajatiedusteluun, joka koskee automaattivalvontakameran kuvaamaa liikennerikkomusta.

Myös poliisin neuvontapalvelu palvelee arkisin 8-16.15 numerossa 0295 419 800 sekä sähköpostitse (neuvontapalvelu@poliisi.fi).

Rikosilmoituksen voi tehdä poliisin sähköisen asioinnin kautta. Hämeen poliisi ottaa edelleen vastaan rikosvihjeitä sähköpostitse (vihjeet.hame@poliisi.fi) tai puhelimitse 0295 414 222.

Poliisi muistuttaa, että hätänumeroon soitetaan vain kiireellisissä hätätilanteissa. Koronaviruksen hoito-ohjeita saa valtakunnallisesta neuvontanumerosta 0295 535 535 ja omasta terveyskeskuksesta. Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymässä koronavirukseen liittyvät yhteydenotot arkisin klo 15.30 asti voi tehdä numeroon 03 4191 2010 ja klo 15.30 jälkeen ja viikonloppuisin 03 4191 3000. FL

Uusimmat

Näkoislehti

15.8.2020

Fingerpori

comic