Lounais-Häme

Hämeen poliisilla kiireinen vuodenvaihde

Hämeen poliisilla riitti tehtäviä uudenvuoden aattoyönä. Poliisi oli varautunut hyvillä resursseilla vuodenvaihteeseen, mutta tehtäviä riitti aamuun asti. Kanta-Hämeessä tehtäviä kertyi yövuorossa ( klo 19-07) 137 ja Päijät-Hämeessä 151.

Poliisipartiot selvittelivät tappelunujakoita, lähinnä metelin aiheuttamia kotihälytyksiä oli runsaasti, häiriökäyttäytymisiä yleisillä paikoilla kymmenittäin, päihtyneitä oli normaalia enemmän ja säilytystiloihin tuotiin yli kaksikymmentä henkilöä, rattijuoppoja jäi kiinni kymmenkunta ja pahoinpitelyilmoituksia kirjattiin kymmenkunta. Vahingontekoja kirjattiin muutama ilmoitus. Ilotulitteiden ampumiseenkin jouduttiin puuttumaan resurssien niin salliessa. Suurempia onnettomuuksia ei ole tullut poliisin tietoon.

Rattijuoppoja jäi kiinni Asikkalassa kaksi, Lahdessa kolme, Hämeenlinnassa kolme, Hollolassa ja Kärkölässä yhdet ja Riihimäellä jäi kiinni kaksi huumekuskia.

Hartolassa mies pahoinpiteli toista talon pihassa, Hämeenlinnassa pariskunta pahoinpiteli toisiaan asunnossa ja rappukäytävässä, Hämeenlinnan torilla mies pahoinpiteli toista, Heinolassa rappukäytävästä löytyi pahoinpidelty mies, Riihimäellä mies pahoinpideltiin kerrostalon edustalla, Lahdessa taksikuskia pahoinpideltiin – tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa, Hämeenlinnassa oli tappelu ravintolan edustalla – kahta miestä epäillään pahoinpitelystä, Lahdessa mies pahoinpiteli puolisoaan parin yhteisessä asunnossa, Riihimäellä neljä henkilöä tappelivat ravintolan edustalla.

Asiasanat

Fingerpori

comic