Lounais-Häme

Hämeen poliisin lauantai kului ajokortittomien kuljettajien parissa

Hämeen poliisi tapasi lauantaina liikenteestä useita ajokortittomia kuljettajia. Moni heistä on käynyt jo hyvin tutuksi poliiseille.

 

Lahden keskustassa lauantaina kello 14 aikaan poliisipartio pysäytti auton, jonka ratin takana istui vuoden sisällä jo 14 kertaa ajokortitta ajamisesta kiinni jäänyt mies.

Autoa ajoi vuonna 1995 syntynyt mies, jolla ei ole koskaan ollut ajokorttia ja joka ei ollut sellaista nytkään hankkinut, Hänelle kirjattiin rikosilmoitus nyt jo vuoden 15. ajokortitta ajamisesta.

 

Lahden Liipolankadulla poliisi kiinnitti alkuillasta huomionsa autoon, jonka ajotapa poikkesi muusta liikenteestä.

Autoa ajanut vuonna 1997 syntynyt mies oli liikkeellä selvin päin, mutta voimassa olevaa ajo-oikeutta ei hänelläkään ollut. Kiinnijääminen oli jo seitsemän vuoden sisällä.

 

Riihimäellä poliisipartio pysäytti lauantaina iltapäivällä henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastamista varten.

Vuonna 1963 syntynyt nainen puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta voimassa oleva ajo-oikeus puuttui häneltäkin.

Nainen tavattiin nyt jo 17. kerran kortitta liikenteestä vuoden sisällä.

 

Janakkalan Harjupolulla Hämeen poliisi yhytti lauantain ja sunnuntain välisenä yönä liikenteestä epävarmasti liikkuneen henkilöauton, jota ajoi humaltunut vuonna 1968 syntynyt mies.

Poliisi ei voinut ottaa mieheltä ajo-oikeutta enää pois, sillä hän oli menettänyt sen jo aikaisemmin.

 

Hämeenkoskella poliisi mittasi myöhään lauantai-iltana Keskustiellä ajaneen henkilöauton nopeudeksi 102 kilometriä tunnissa. Taajama-alueella nopeusrajoitus olisi ollut 50 kilometriä tunnissa.

Vuonna 2000 syntynyt kuljettaja oli selvinpäin ja hänellä oli myös ajo-oikeus, jonka hän nyt menetti poliisin määrättyä hänet väliaikaiseen ajokieltoon. FL

 

 

 

 

Uusimmat

Näkoislehti

18.9.2020

Fingerpori

comic