Lounais-Häme

Hämeen Sanomat oy osti kaksi messutapahtumaa – Mediatalo haluaa tuoda toimeliaisuutta myös Forssan seudulle

Myös SeniorHäme-messut siirtyvät mediatalolle.
Hämeen Sanomien vt. toimitusjohtaja Mikko Soini (vas.), Suomen Messupromoottorien Julius Lindholm ja messutuottaja Jyrki Rantanen sopivat tapahtumaliiketoiminnan kaupoista heinäkuun lopulla. Kuva: Pekka Rautiainen
Hämeen Sanomien vt. toimitusjohtaja Mikko Soini (vas.), Suomen Messupromoottorien Julius Lindholm ja messutuottaja Jyrki Rantanen sopivat tapahtumaliiketoiminnan kaupoista heinäkuun lopulla. Kuva: Pekka Rautiainen

Hämeen Sanomat oy laajentaa ja vahvistaa tapahtumaliiketoimintaansa.

Hämeen Sanomat osti heinäkuun lopussa Suomen Messupromoottoreilta Kotona-messujen järjestämisoikeudet sekä Hämeenlinnassa että Forssassa.

Kauppaan kuuluu lisäksi Hämeenlinnassa järjestettävät SeniorHäme-messut.

– Sopimus oli meille hyvin luonteva, sillä Hämeen Sanomille on vuosien varrella kertynyt runsaasti osaamista ja ammattitaitoa messujen järjestämisestä, Hämeen Sanomien vt. toimitusjohtaja Mikko Soini kertoo.

– Kauppa myös tukee tavoitettamme siitä, että maakunnassa säilyy mahdollisimman vireä taloudellinen toimeliaisuus ja aktiivinen yrityselämä ylipäänsä.

Kotona-messut tunnettiin aiemmin Rakenna, sisusta ja asu -messuina.

Kotona-brändin alle mahtuu paljon muutakin kuten kodin rahoitus- ja vakuutuspalveluita, viihde-elektroniikkaa ja designia samoin kuin kotieläimiä ja remontointia.

Kodin suurtapahtuma järjestetään ensin Elenia-areenalla Hämeenlinnassa keväällä 2020. Jatkossa tapahtuma järjestetään vuorovuosin Forssassa ja Hämeenlinnassa.

Seniorimessut on tarkoitus järjestää syksyisin. Hämeen Sanomien myyntijohtaja Mika Sutinen uskoo messuilla tarjottavien palveluiden ja tuotteiden löytävän kohderyhmänsä hyvin.

– Iäkkäämmät ihmiset ovat seutukunnan väestörakenteessa hyvin edustettuina, ja heidän kulutustottumuksillaan on merkittävä vaikutus paikallisille yrityksille.

Hämeen Sanomat jatkaa myös muiden tapahtumien, kuten Elomessujen järjestämistä.

– Haluamme järjestää tapahtumia seutukunnalla sopivin väliajoin ympäri vuoden, Mika Sutinen sanoo.

Hämeen Sanomien ostamat messut ovat molemmat kaksipäiväisiä ja pääsymaksullisia.

– Hämeen Sanomien ja Forssan Lehden kestotilaajat pääsevät tapahtumiin puoleen hintaan.

Tapahtumien myynnistä ja osin niiden organisoinnistakin vastaa Hämeenlinnan seudulla monille tuttu messutuottaja Jyrki Rantanen.

– Muun muassa HPK Kiekkonaisten ja Suomen Voimalajiliiton taustalla toimiva Rantanen on osoittanut, että hänellä on hyvät kontaktit ja osaamista järjestää ja organisoida monipuolisesti erilaisia tapahtumia, Sutinen sanoo.

Uusimmat

Näkoislehti

27.11.2020

Fingerpori

comic