Lounais-Häme

Hämeen Vihreät nimesi lisää kantahämäläisiä aluevaaliehdokkaita ja valitsi puheenjohtaja Anssi Lepistön jatkokaudelle

Janakkalalainen Anssi Lepistö jatkaa Hämeen Vihreiden puheenjohtajana. Hän on myös ehdolla aluevaaleissa. Kuva: Pekka Rautiainen / HäSa
Janakkalalainen Anssi Lepistö jatkaa Hämeen Vihreiden puheenjohtajana. Hän on myös ehdolla aluevaaleissa. Arkistokuva: Pekka Rautiainen / HäSa

Hämeen Vihreät nimesi lauantain syyskokouksessaan lisää aluevaaliehdokkaita ja päätti, että piirin puheenjohtajana jatkaa kauden 2022–2023 janakkalalainen Anssi Lepistö.

– Uskon, että vihreillä on hyvinvointialueiden päätöksentekoon paljon annettavaa, ja tietysti toivon näkeväni mahdollisimman monta vihreää vaikuttajaa päättävien pöytien ympärillä. Heti aluevaalien jälkeen alkaa jo seuraaviin eduskuntavaaleihin valmistautuminen. Myös niissä vaaleissa on isot panokset pelissä, kun päätetään esimerkiksi ilmastotoimien jatkosta, Lepistö toteaa tiedotteessa.

Lauantain kokouksessa valittiin myös Hämeen Vihreiden uusi piirihallitus. Hallituksen jäseniksi valittiin Satu Heinonen ja Esa Erkamo Hämeenlinnasta, Leo Mustonen Lopelta, Niina Salo-Lehtinen Tammelasta sekä Pauliina Palo, Allu Pyhälämmi ja Jasmin Tuomi Lahdesta. Halitukseen valittiin myös Saku Salminen Orimattilasta ja Pasi Koistinen Hollolasta.

Hämeen Vihreiden uusia kantahämäläisiä aluevaaliehdokkaita ovat:

Anniina Vinkki (Forssa), Paula Helin (Janakkala), Leena Kosonen (Janakkala), Laura Niittynen (Janakkala), Munnu Merilahti (Jokioinen), Eliisa Erkamo (Hämeenlinna), Veera Jussila (Hämeenlinna), Jaana Karenius (Hämeenlinna), Tuija Korttila (Hämeenlinna), Timo Laakso (Hämeenlinna), Taavi Leinikka (Hämeenlinna), Karri Vanttaja (Hämeenlinna), Satu Pirttilä (Loppi) ja Kristiina Tuohimaa-Salminen (Loppi).

Uusimmat

Fingerpori

comic