Lounais-Häme

Hämeen viikonlopussa rattijuoppoja ja hurjastelua – Mies ajoi Lahden keskustassa 117 kilometriä tunnissa

Kuva: Silja Viitala
Kuva: Silja Viitala

Hämeen poliisin viikonloppuun mahtui useampi rattijuopumus.

Forssassa 25- vuotiaan naishenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen lauantaiyönä. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta alkometriin 1,9 promillea.

Hämeenlinnassa Viipurintiellä 19- vuotiaan naishenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksiin lauantaiaamuna. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Ajoneuvo oli liikennekäytöstä poistettu ja siinä oli talvirenkaat.

Hurja ylinopeus

Lauantai-iltana 19-vuotias mieshenkilö kaasutti 117 kilometrin tuntinopeudella keskellä Lahden keskustaa Lahdenkadulla. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Poliisi mittasi ajoneuvon nopeudeksi 117 km/h nopeusrajoituksen ollessa alueella 50 km/h. Ajoneuvossa oli lisäksi matkustaja, lisäksi tieosuudella oli muita tienkäyttäjiä ja liikennettä. Poliisi määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon.

Uusimmat

Fingerpori

comic