Lounais-Häme Forssa

Hämeenmaan S-market uudistuu Forssan Sortohaassa - kustannukset noin 1,5 miljoonaa euroa

Osuuskauppa Hämeenmaan S-marketissa Forssan Sortohaassa on käynnissä mittava myymälän uudistaminen. Lokakuun lopulla aloitetun urakan avajaisia vietetään torstaina 29. päivä tätä kuuta.
Marketpäällikkö Taija Vaahtera ja myyjä Ella Holmberg etsivät juustoille uutta sijoituspaikkaa. Tuoretuotteiden määrä marketissa tulee kasvamaan.

Osuuskauppa Hämeenmaa investoi Forssa S-marketin uudistamiseen ryhmäpäällikkö Marko Leppäsen mukaan noin 1,5 miljoonaa euroa. Uudistuksessa kaikki myymälän kalusteet kassapöytiä myöden uusitaan.

– Myymälän ilme saa täydellisen muodonmuutoksen. Vain seinät jäivät paikoilleen, kaikki muu on uutta. Kaikki myymäläkalusteet uusitaan. Seinät on jo maalattu, Leppänen sanoo.

Uudistuksen myötä kylmäkalusteiden määrä kasvaa huomattavasti. Samalla siirrytään ovellisiin hiilidioksidipohjaista kylmäainetta käyttäviin, ympäristöystävällisiin laitteisiin. Myös myymälän kassajärjestelmä uudistetaan ja vanhat kassalinjat menevät vaihtoon.

Hämeenmaalla on kaikkiaan 39 S-markettia, joista Sortohaan S-market sijoittuu kooltaan keskisuuriin marketteihin.

Uudistuksen myötä myymälän valikoimaa tullaan laajentamaan erityisesti tuoretuotteiden, pakasteiden ja juomien osalta. Uudet, nykyaikaiset tilat mahdollistavat myös palvelun parantamisen.

S-marketin marketpäällikkö Taija Vaahtera sanoo uudistuksen etenevän tiukasti aikataulussa. Jokaiselle päivälle on laadittu ohjelma, joka myös toteutetaan. Eilen myymälässä tuotiin sisään mittava määrä kylmäkalusteita sekä mm. kokonaan uusi paistinuuni. Vaahtera on marketpäällikkönä myös Jokioisten S-marketissa.

– Kiitosta on tullut jo ulkoseinään asennetusta nostoautomaatista. Se on toiminnassa ja käyttö on ollut vilkasta. Uudistus on kova ponnistus myös henkilökunnalle vaikka saammekin ryhmältä lisäapua. Ulkopuolisia rakentamisen ammattilaisia uudistuksessa on tällä hetkellä mukana kymmenkunta. Kiirettä kyllä pitää mutta asiakkaat ovat olleet ymmärtäväisiä, Vaahtera sanoo.

Hämeenmaan palveluksessa on S-marketissa työssä normaalisti noin 15 henkilöä.

Myös marketin aukioloajat tulevat muuttumaan. Avajaisista lähtien myymälä on avoinna maanantaista lauantaihin kello 7-21 ja sunnuntaisin kello 8-20. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

19.2.2020

Uusimmat