Lounais-Häme

Hämeentiellä ammuttu järeällä aseella

Forssan keskustassa Hämeentiellä ammuttiin torstain vastaisena yönä useampia laukauksia ilmeisen järeällä aseella. Poliisin arvion mukaan laukaukset ammuttiin klo 2-4 välisenä aikana.

Laukaukset lävistivät kumi- ja muovialan erikoisliikkeen ikkunat, sisällä metallisen hyllyn ja pysähtyivät betoniseinään. Vanhemman rikoskonstaapeli Jukka Kastikaisen mukaan ne ammuttiin vastapuolelta katua.

-Vielä ei ole tietoa tekijästä tai teon motiivista. Liikkeen omistaja on asiasta hämmentynyt eikä poliisilla ole vielä tietoa, ammuttiinko laukaukset suunnitelmallisesti vai satunnaisesti, Kastikainen sanoo.

Tekninen tutkinta tehtiin torstaina aamupäivän aikana. Poliisi puhuttaa edelleen naapurustoa, mutta kukaan toistaiseksi puhutetuista ei kuullut yön aikana laukauksia. Poliisin arvion mukaan tekijä tai tekijät ovat joko tulleet tai poistuneet paikalta linjojen suuntaan.

Poliisille voi ilmoittaa tiedoistaan tai havainnoistaan esimerkiksi poliisin vaihteen kautta numerossa 0295 430 311 tai yleiseen hätänumeroon 112. FL

 

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti