Lounais-Häme

Hamkin pääsykoekutsut menivät roskapostiin

Osa Hämeen ammattikorkeakouluun (Hamk) hakeneista ei saanut kutsua valintakokeeseen, vaikka pistemäärä olisi oikeuttanut paikkaan valintakokeissa.

Esimerkiksi yksi forssalainen hakija sai kutsun esivalintakokeeseen, mutta sen jälkeen tie tyssäsi, vaikka pisteitä oli reilusti enemmän kuin monella muulla soveltuvuuskokeisiin kutsutulla.

Hakija alkoi ihmetellä asiaa, kun hän kuuli, että kokeissa oli käynyt hakija, jolla oli vähemmän pisteitä.

 

Itse asiassa kutsu oli lähetetty, mutta se ei ollut tavoittanut hakijaa.

-On selvinnyt, että gmail.com-sähköpostiosoitteen antaneet eivät ole huomanneet kutsua, koska kutsu on mennyt roskapostiin. Gmail-osoite on epäluotettava, Hamkin opiskelijapalvelun päällikkö Leena Luoma toteaa.

Osa hakijoista huomasi katsoa roskapostinsa liian myöhään ja valintakoe jäi väliin.

Hamk sai viime viikolla kolme yhteydenottoa hakijoilta, jotka ihmettelivät, miksi heitä ei ole kutsuttu valintakokeeseen. Luoma arvelee, että vastaavia tapauksia on muitakin.

 

Luoma kehottaa hakijoita tarkistamaan omat pistemääränsä ja valintakokeeseen vaadittavat pisteet. Hamkin sivulta löytyy pisteet, joilla valintakokeisiin pääsee.

-Jos pisteitä on tarpeeksi, meihin kannattaa olla yhteydessä.

Luoma sanoo, ettei hän vielä osaa sanoa sitä, miten asian kanssa edetään.

-Asian selvittely on vielä kesken. Otamme yhteyttä meihin yhteyttä ottaneisiin, kunhan asia saadaan selväksi, Luoma summaa. FL

 

Muokattu klo 14.35: Hakijan nimi poistettu.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic