Lounais-Häme

HAMK:ssa on tarjolla205 opiskelupaikkaa

Hämeen ammattikorkeakouluun (HAMK) voi syksyn yhteishaussa 6.-20.9. hakea kolmeen sosiaali- ja terveysalan ja neljään tekniikan alan hakukohteeseen. Haettavana on yhteensä 205 aloituspaikkaa.

Koulutuksia on tarjolla sekä päivätoteutuksena että monimuotototeutuksena HAMKin eri yksiköissä. Opinnot alkavat tammikuussa 2018.

Konetekniikan ja tieto- ja viestintätekniikan koulutukset järjestetään päivätoteutuksena Riihimäellä. Sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus Valkeakoskella sekä rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus Hämeenlinnassa järjestetään monimuotoisesti, eli ne sopivat hyvin esimerkiksi työssäkäyville. Sairaanhoitajakoulutusta on tarjolla sekä päivätoteutuksena Hämeenlinnassa että monimuotototeutuksena Valkeakoskella.

Lisäksi haussa on mukana sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon koulutus, joka antaa valmiudet erityisesti kriisityön asiantuntijatehtäviin.

Koulutuksiin haetaan kaikkien korkeakoulujen yhteisessä hakujärjestelmässä osoitteessa www.opintopolku.fi. Yhteishaussa voi hakea enintään kuuteen hakukohteeseen.

Hämeen ammattikorkeakoulu tarjoaa tekniikan koulukseen hakeneille mahdollisuuden osallistua maksuttomaan valintakoevalmennukseen Riihimäellä ja Valkeakoskella.

Uusimmat

Fingerpori

comic