Hanna Ekolan toivon ja lohdun lauluja Koijärven kirkossa

Lohtua ja toivoa on kuulijalle luvassa lämminhenkisessä ja hoitavassa Hanna Ekolan Taivaanrakas-konsertissa Forssan Koijärven kirkossa sunnuntaina 11.11. klo 18

Lohdullisten laulujen konsertissa kuullaan sielukkaita lauluja elämän iloista ja suruista sekä siitä, mistä matkalle voi saada valoa ja voimaa. Laulujen välissä kuullaan myös muutamia Hanna Ekolan kirjoittamia lohdun ja toivon ajatelmia.

Jo liki 30 vuotta valtakunnallisesti konsertoinut Hanna Ekola on juuri julkaissut 13. levynsä Taivaanrakas, jossa on 12 laulajan itsensä sanoittamaa merkityksellistä laulua luopumisesta, selviytymisestä, kiitoksesta ja toivosta. Tuttujen, toivottujen levytystensä lisäksi Hanna tuo konsertteihin tänä syksynä myös näitä uusia laulujaan, jotka kumpuavat laulajan omista syvistä elämänkokemuksista.

– Haluan tehdä ja tulkita lauluja, joista kuulija löytää kosketuspintaa ja toivoa elämäänsä, Ekola kuvailee.

Laulujensa lisäksi Hanna Ekola on julkaissut 25 ajatelma- ja runoteosta. Hanna on teksteillään ja lauluillaan osannut sanoa jotain suurta yleisöä koskettavaa, mistä kertoo se, että hänen kirjojaan on myyty noin satatuhatta ja levyjä noin kaksisataatuhatta kappaletta. Hanna on myös palkittu Emma-patsaalla ja Vuoden kiinnostavin kirja -palkinnolla.

Hanna Ekolan kanssa musisoi vihtiläinen pianisti-laulaja Virpi Salo. Heleä-ääninen Hanna ja tummaääninen Virpi ovat esiintyneet yhdessä jo vuodesta 1995 lähtien. Saumattomasta yhteistyöstä syntyy herkkä ja puhutteleva kokonaisuus ja konsertissa kuullaan myös heidän duettoaan.

Taivaanrakas–konserttiin myydään 15 euron hintaisia ohjelmia ovelta. FL

Uusimmat

Näkoislehti

27.9.2020

Fingerpori

comic