Lounais-Häme

Hanna Käppi ja Juho Kuisma K-Market Jokioisen kauppiaiksi

Kauppiaspariskunta Hanna Käppi ja Juho Kuisma ryhtyvät myös K-Market Jokioisen kauppiaiksi.

Käppi ja Kuisma toimivat kauppiaina jo K-Supermarket Forssassa sekä K-Market Murronkadulla. Nyt he ottavat vastattavakseen myös K-Market Jokioisen.

-Haluamme kehittää K-Market Jokioisten tuoreosastoja. Kuten muissakin kaupoissamme, tuomme kaupan valikoimiin lisää paikallisten toimittajien tuotteita. Lisäksi pyrimme parantamaan asiakkaiden toiveissa olevien tuotteiden saatavuutta. Meille saa rohkeasti tulla esittämään toiveita, kauppias Hanna Käppi kertoo.

– Alkuun tuomme asiakkaille uuden palvelun, jossa mukaan ostettavaa kahvia on tarjolla kaikkina kaupan aukioloaikoina. Lisäksi kauppaan tulee kiireisen ihmisen arjen helpottaja, eli Tilaa ja nouda -palvelu. Ostokset tehdään verkossa ja haetaan kaupalta, mutta palvelun keräily tulee olemaan asiakkaillemme ilmaista. Sama toimintamalli on käytössä myös toisessa kaupassamme K-Supermarket Forssassa, Käppi kertoo.

– K-Market Jokioisessa olevat Veikkauksen ja Matkahuollon palvelut jatkavat toimintaansa kuten tähänkin asti. Kaupan remonttiakin suunnitellaan, mutta sen ajankohta on vielä pitkällä tulevaisuudessa. Sen sijaan kaupan ikkunateippaukset tulevat muuttumaan hetimiten raikkaammiksi, Käppi sanoo.

 

 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic