Lounais-Häme Tammela

Hävikistä loihdittiin maistuva kattaus – Makujen monipuolisuus yllätti iloisesti idean kehittäjät

Forssan ammatti-instituutin kokkiopiskelijat kehittelivät omat menunsa yhteislyseon opiskelijoiden ideoiden pohjalta. Tuloksena oli kolme maistuvaa kokonaisuutta.
Forssan ammatti-instituutin kokkiopiskelijat Evert Ojala (vas.), Jami Laaksonen ja Niilo Virtanen valmistivat Foodbizz-hankkeen luomuksia esitelleessä hackathon pitchingissä lounaskokonaisuuden. Trio jalosti menun yhteislyseon liiketalouden ja markkinoinnin kurssilaisten idean pohjalta. Menun keskeinen idea oli hävikkiruuan hyödyntäminen. Kuva: Tapio Tuomela / FL

Forssan ammatti-instituutin kokkiopiskelijat kehittelivät omat menunsa yhteislyseon opiskelijoiden ideoiden pohjalta. Tuloksena oli kolme maistuvaa kokonaisuutta.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic