Lounais-Häme Tammela

Hävikistä loihdittiin maistuva kattaus – Makujen monipuolisuus yllätti iloisesti idean kehittäjät

Forssan ammatti-instituutin kokkiopiskelijat kehittelivät omat menunsa yhteislyseon opiskelijoiden ideoiden pohjalta. Tuloksena oli kolme maistuvaa kokonaisuutta.
Forssan ammatti-instituutin kokkiopiskelijat Evert Ojala (vas.), Jami Laaksonen ja Niilo Virtanen valmistivat Foodbizz-hankkeen luomuksia esitelleessä hackathon pitchingissä lounaskokonaisuuden. Trio jalosti menun yhteislyseon liiketalouden ja markkinoinnin kurssilaisten idean pohjalta. Menun keskeinen idea oli hävikkiruuan hyödyntäminen. Kuva: Tapio Tuomela / FL

Forssan ammatti-instituutin kokkiopiskelijat kehittelivät omat menunsa yhteislyseon opiskelijoiden ideoiden pohjalta. Tuloksena oli kolme maistuvaa kokonaisuutta.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti