Lounais-Häme

Heinämessut saavat jatkoa

Kesätapahtumassa liika kuumuus ei ole hyväksi, sillä se väsyttää sekä järjestäjät että kävijät. Viikonlopun sää oli Kutomoalueella järjestetyille Heinämessuille paras mahdollinen.

-Sää on kaikkein eniten tapahtumaan vaikuttava asia, mutta myös se asia, jolle me emme voi mitään. Tänä vuonna kävi tuuri – molempina päivinä oli aivan loistava messusää, Hämeen Sanomien asiakkuuspäällikkö Hanna Velin hehkuttaa.

Tarkemmat arviot kävijämäärästä selviävät maanantaina, mutta myyntijohtaja Mika Sutisen mukaan varovaisestikin arvioiden väkeä kävi vähintään viime vuoden malliin.

-Viime vuodelta paras arvaus oli 22 000 kävijää. Tarkkaa lukumäärää ei mitenkään saada, kun pääsylippuja ei myydä ja sisään alueelle voi tulla monesta suunnasta, Sutinen huomauttaa.

Hyvin menneestä tapahtumasta ja saadusta palautteesta johtuen järjestäjät päättivät jo messujen kuluessa, että Heinämessut järjestetään myös ensi kesänä.

-Mitä muutakaan me osaamme heinäkuun alussa tehdä, Sutinen nauraa.

Uuden miettiminen ei lopu koskaan. Sutisen mukaan palautekysely näytteilleasettajille lähtee liikkeelle lähipäivinä.

-Sen perusteella pystymme haarukoimaan, ketkä ovat kiinnostuneita tulemaan myös ensi vuonna.

Forssan Lehden kautta tehdään palautekysely myös kävijöille.

-Palautteet saadaan purettua muutamassa viikossa ja sitten pääsemme miettimään, miten voimme entisestään parantaa tapahtumaa. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic