Lounais-Häme

Hellettä riittää edelleen, mutta luvassa myös sadetta ja ukkosta

Helsinki
29.07.2018, 07:22

Kotimaa

Sää on tänään helteistä ja laajoilla alueilla on poutaa. Ilmatieteen laitoksen mukaan maan länsiosassa päivän ylimmät lämpötilat vaihtelevat 25-30 asteen välillä. Maan itä- ja pohjoisosassa päivän ylimmät lämpötilat ovat 24-30 astetta.
Maan länsiosassa on vaihtelevaa pilvisyyttä ja etenkin länsirannikolla voi olla luvassa sade- tai ukkoskuuroja, jotka voivat olla rankkoja.
Maan itä- ja pohjoisosassa on enimmäkseen selkeää tai melko selkeää ja poutaa. Alueen eteläosassa on osin pilvisempää ja aluksi tulee joitakin sadekuuroja. Maan itäosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa on odotettavissa tukalaa hellettä.
Hellevaroitus on annettu Ahvenanmaalle, Varsinais-Suomeen, Satakuntaan, Uudellemaalle, Kanta-Hämeeseen, Päijät-Hämeeseen, Pirkanmaalle, Keski-Suomeen, Etelä-Pohjanmaalle, Pohjanmaalle ja Keski-Pohjanmaalle.
Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaalla, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Etelä-Savossa, Pohjois-Savossa, Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla, Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa, Simossa, Kemissä ja Keminmaalla.

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Fingerpori

comic