Lounais-Häme

Puukottajan etsinnät jatkuvat Helsingissä – Kahta aikuista ja kolmea lasta puukottanut mies teki teot ulkona Pohjois-Haagassa

Kuvituskuva: Tomi Vuokola

Helsingin poliisi etsii parhaillaan vuonna 1985 syntynyttä miestä, jonka epäillään puukottaneen kahta aikuista ja aiheuttaneen kolmelle kouluikäiselle lapselle vammoja.

Tapahtumapaikkana on ollut Pohjois-Haagan kaupunginosa ja Santavuorentie 6. Epäillyn tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa.

Rikosylitarkastaja Jonna Turunen Helsingin poliisista ei tarkenna, mistä päin Helsinkiä epäiltyä parhaillaan etsitään.

– Etsintä on käynnissä aktiivisesti ja tehokkaasti, Turunen kertoo puhelimessa sunnuntaina viiden aikaan.

Uhrit ovat epäillyn ex-puoliso, ex-puolison ystävä ja puolisoiden kolme yhteistä lasta. Uhrien vammojen vakavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Heidät on viety sairaalahoitoon.

Turusen mukaan uhrien valikoitumisesta lähipiiriin voidaan ajatella, että teot ovat kohdistuneet tuttuihin ihmisiin eikä ulkopuolisille siten ole vaaraa.

– Tiedotamme asiasta lisää heti, kun saamme lisää tietoa, Turunen kertoo.

Hänen mukaansa ainakin uhrien tilasta on tulossa lisätietoa lähiaikoina.

”Lastensuojeluasiat salassa pidettäviä”

Santavuorentie 6:ssa sijaitsee ainakin Ankkurin Lastensuojelupalvelujen yksikkö. Poliisi ei voinut ottaa kantaa siihen, liittyykö tapaus lastensuojelupalveluihin.
–  Lastensuojeluasiat ovat meillä salassa pidettäviä, rikosylitarkastaja Turunen sanoo.
STT kertoi sunnuntaina, että paikalla olleen Lehtikuvan kuvaajan mukaan rakennuksen edessä oli tuoreita verijälkiä. Paikalla ei kuvaajan mukaan näkynyt poliisia.

Ilta-Sanomat kirjoitti aiemmin, että poliisi olisi eristänyt lastensuojelun tilat Haagassa. Tätä Turunen ei vahvistanut.
STT tavoitti Ankkurin edustajan puhelimitse, mutta hän ei voinut kommentoida asiaa. FL-LM, STT

 

 

 

 

 

Uusimmat

Näkoislehti

28.9.2020

Fingerpori

comic