Lounais-Häme

Henkilöauto ajautui päin kuorma-autoa Somerontiellä

Somerontiellä Salossa lähellä Someron rajaa sattui torstaina iltapäivällä vähän ennen kello 4:ää henkilöauton ja kuorma-auton kohtaamisonnettomuus, jossa olosuhteisiin nähden kuitenkin vältyttiin vakavammilta henkilövahingoilta.

Somerolle päin ajamassa olleen lahtelaisnaisen kuljettama henkilöauto oli suoralla tieosuudella ajautunut hiljalleen vastaantulevien kaistalle. Vastaantulevasta liikenteestä henkilöautojen kuljettajat olivat onnistuneet välttämään yhteentörmäyksen väistämällä ajosuunnassaan oikealle, mutta väärää puolta ajanut auto oli kohdannut kuorma-auton juuri tien reunassa olleen kaiteen kohdalla.

Kuorma-auton kuljettaja, vinkkiläläinen mieshenkilö, oli muiden tapaan väistänyt oikealle, mutta kaiteesta johtuen tila ei ollut riittänyt, vaan ajoneuvot törmäsivät toisiinsa vasemmista etukulmistaan.
Henkilöauto vaurioitui törmäyksessä pahoin. Sen kuljettaja kuljetettiin vammojensa vuoksi Turun yliopistolliseen keskussairaalaan; hänen vammansa eivät kuitenkaan lopulta olleet tilanteeseen nähden vakavia. On mahdollista, että onnettomuus on aiheutunut sairauskohtauksesta.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti