Lounais-Häme Forssa

"Hevossillan jatko on turvattu" – Museotilalla osittainen vahdinvaihto

Sonja Virolainen siirtyy perinteitä huokuvan ravintolan ruoriin.
Sonja Virolainen (vas.) ja Raija Sundblom-Mero jakavat yhteisen ruokafilosofian, joten Hevossilta tarjoaa jatkossakin herkullisia lähiruokapohjaisia ruokia. – Välimme ovat hyvät ja avoimet, mikä on ollut tärkeintä työnteon kannalta, Virolainen kertoo. Kuva: Tapio Tuomela

Sonja Virolainen siirtyy perinteitä huokuvan ravintolan ruoriin.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Näkoislehti

26.11.2020

Fingerpori

comic