Lounais-Häme Forssa

Hila´s Manolito karsi kuponkeja

Mikko Huttunen ohjasti toisessa lähdössä yllättäen Hila’s Manoliton (1) voittoon. Pilvenmäellä valmentautuvaa Hila's Manolitoa valmentaa Cathy Johansson.

Pilvenmäen lounasravien suurimmasta yllätyksestä vastasi ensimmäisessä T4-lähdössä juossut Cathy Johanssonin valmentama ja Mikko Huttusen ohjastama 6-vuotias ruuna Hila´s Manolito.

Antti Teivaisen naruttelema ja miehen itsensä omistama Mr Nice Way otti keulat 13,5-aikaisella avauksella eikä Antilla ollut aikomustakaan piikkipaikasta luopua. Kyytiä kävi ensin kyselemässä Brain Freeze ja myöhemmin pelisuosikki Sahara Ayanna, mutta Teivainen piti paikkansa.

Neljännessä parissa sisällä vaaninut Hila´s Manolito löysi kiriväylän loppusuoran puolivälissä ja näin 3 prosenttia pelattu ruuna lepatti iloisesti ykköseksi nelosen arvon noustessa 40 euroon.

Siihen tuli satanen lisää toisessa lähdössä kun Tapani Jauhola otti Easy Birdlandilla takasuoralla keulat ja piti asemat hallitusti tikulle saakka. Eugene Web olisi saattanut sekoittaa tulojärjestystä, mutta jäi johtavan taakse täyteen pakettiin.

Jari T Lindeman katseli lähtökiihdytyksen rauhassa, mutta ajeli sen jälkeen eteenpäin vallaten kärkipaikan puolen kierroksen jälkeen. Siitä 4-vuotias Silvester voitti eleettömästi ja varmasti.

Ratapelin päätökseen saatiin Mäki-Tulokkaan talliin kaksoisvoitto. Kakkossuosikki Notable voitti Antti Teivaisen ajamana kun ykkössuosikki El Senor Deo puolsi maalisuoralla sisäänpäin eikä Mika Forss uskaltanut sitä enää käskeä.

Kärkikaksikon omistaa Srf Stable Ruotsista ja todennäköisesti nämä hevoset voittavat jatkossakin. Suku niiltä ei ainakaan kesken lopu.

Radalla nautittiin Iivari Nurmisen kansainvälisen menestyksen myötä leivottua täytekakkua ja pohjustettiin myös illemmalla Ypäjällä pidettyä varsahuutokauppaa. Moinen ei ollut ihan kaikkien mieleen ja taisipa se pikkuisen venyttää tapahtumaakin.

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

24.9.2020

Fingerpori

comic