Lounais-Häme Hämeenlinna

Hintavertailija varoittaa: Osa hinnoista voi jopa nousta välipäivien alennusmyynneissä

Tänä vuonna Hintaopas.fi ennustaa haetuimmiksi tuotekategorioiksi televisioita, kuulokkeita sekä pelejä ja konsoleita.
Alennusmyynneissäkin kannattaa pitää pää kylmänä ja vertailla hintoja, sillä osa tuotteista voi olla nyt kalliimpia kuin vielä viime viikolla. Arkistokuva / Terho Aalto

Joulunjälkeisten alennusmyyntien alkaessa asiakkaan kannattaa olla tarkkana hintojen kanssa.

Hintavertailupalvelu Hintaopas.fi:n mukaan alennusmyynneistä huolimatta hintoja kannattaa katsoa kriittisin silmin. Verkkopalvelun mukaan kaikki tuotteet eivät ole alennuksessa ja osalla tuotteista hinta myös nousee joulun jälkeen.

Näin kävi Hintaoppaan mukaan myös viime vuonna.

– Esimerkiksi pelikonsoleista 21 prosenttia on ollut alennuksessa joulualen aikana ja keskimääräinen alennusprosentti on ollut 10. Kuitenkin 8 prosentilla konsoleista hinta nousi, keskimäärin 25 prosentilla”, Hintaopas.fi:n maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett opastaa.

 

Joulualet alkavat perinteisesti heti joulupäivänä verkkokaupoissa ja osassa kivijalkamyymälöitä.

Viime vuoden välipäivien alennusmyynneistä suomalaiset ostivat pelikonsoleita, matkapuhelimia ja näytönohjaimia. Tänä vuonna Hintaopas ennustaa haetuimmiksi tuotekategorioiksi televisioita, kuulokkeita sekä pelejä ja konsoleita.

Suomalaisten ennustetaan hakevan etenkin LG OLED55C8 -televisiota, Samsung QE55Q7FN -televisiota ja Google Chromecast -mediasoitinta.

 

Tänä vuonna suomalaiset ovat hakeneet hintoja etenkin Apple iPhone 7:lle, Sony PlayStation 4 Prolle ja Nintendo Switchille.

Top 10 -tuotteisiin pääsi myös kolme eri Samsung Galaxy -puhelinmallia.

Retrobuumi näkyi myös haetuimpien tuotteiden listauksessa, sillä retropelikonsolit Nintendo Classic Mini SNES ja Classic Mini NES veivät sijat 9 ja 10. FL

Uusimmat

Näkoislehti

23.9.2020

Fingerpori

comic