Lounais-Häme

HKScanin johtoon muutoksia – hallituksen puheenjohtaja ja konsernin toimitusjohtaja vaihtuvat välittömästi

HKScanin Forssan yksikkö.

HKScan oyj:n hallitus on valinnut puheenjohtajakseen Reijo Kiskolan, joka on toiminut yhtiön hallituksessa 12.4.2018 alkaen. Yhtiö tiedotti asiasta tiistaina kello 17.

Tiedotteen mukaan Kiskolalla on vankka kokemus elintarvikealan kansainvälisistä johtotehtävistä, ja hän on riippumaton yhtiöstä sekä sen merkittävistä osakkeenomistajista.

Kiskola on toiminut aiemmin muun muassa Hämeenlinnan meijerin johtajana, josta hän siirtyi vuonna 2010 Arla Ingmannille tuotantojohtajaksi. 2000-luvulla Kiskola toimi myös eri yksiköiden johtajana HK Ruokatalo oy:ssä.

Mikko Nikula jättää tehtävänsä yhtiön hallituksen puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä välittömästi. Nikula on toiminut hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2015 alkaen.

Hallituksen varajäsenenä toiminut Jari Mäkilä on nimetty hallituksen varsinaiseksi jäseneksi.

 

Samassa yhteydessä toimitusjohtaja Jari Latvanen ja HKScan oyj:n hallitus ovat yhdessä sopineet, että Latvanen jättää tehtävänsä HKScanissa välittömästi.

Latvanen on toiminut konsernin toimitusjohtajana 31.10.2016 alkaen. Yhtiön hallitus on käynnistänyt hakuprosessin uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi.

HKScan oyj:n toimitusjohtajan tehtävää hoitaa toistaiseksi hallituksen puheenjohtaja Reijo Kiskola.

– Strategian toteuttaminen ei ole parantanut yhtiön kannattavuutta toivotulla tavalla. Keskitymme nyt yhdessä HKScanin osaavan ja sitoutuneen henkilöstön kanssa entistä vahvemmin toimenpiteisiin, jotka vahvistavat yhtiön kilpailukykyä ja kannattavuutta, sanoo Reijo Kiskola tiedotteessa.

Yhtiössä päättyivät lokakuussa yt-neuvottelut, joiden seurauksena vähennettiin 165 työntekijää. Forssassa päädyttiin 55 henkilön vähennykseen.

Lue myös: HKScan vähentää 165 työntekijää yt-neuvottelujen päätteeksi – “Lähtökohtaisesti irtisanomisia”

 

Uutista päivitetty 27.11. klo 18:27: Lisätty tieto Kiskolan aiemmasta työhistoriasta.

Fingerpori

comic

Uusimmat