Lounais-Häme

Holjat käynnistyivät aurinkoisesti - katso video JVG:n keikalta!

Aurinkoinen ja lämmin keli siivitti Forssan Holjat käyntiin torstaina. Kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi avasi tapahtuman, jonka jälkeen lavalle asteli Holjien ensimmäinen esiintyjä Elli Lukander & Fivers.

Alkuillasta tapahtuma-alueelle ei ollut saapunut vielä paljon ihmisiä, mutta illan aikana väkimäärä kasvoi tasaisesti. Illan pääesiintyjät Benjamin ja JVG houkuttelivat paikalle runsaasti nuoria.

 

15-vuotiaat Jenni Haapahuhta ja Ida Haaranen olivat saapuneet jo puolen päivän aikaan lavan eteen varaamaan parhaat paikat Benjaminin illalla alkanutta esitystä varten. Sastamalasta ja Säkylästä tulleet tytöt ovat olleet yli vuoden verran Benjaminin suuria faneja.

-Aloimme seurata Benjaminia Instagramissa, sitten menimme muutamalle hänen keikalleen ja siitä se sitten lähti, Haapahuhta kertoo.

Syyt fanitukseen ovat ne perinteiset.

-Benjamin osaa laulaa ja on hyvännäköinen, tytöt kikattavat yhteen ääneen.

Pisimmillään tytöt ovat odottaneet Benjaminia lavan edessä jopa kymmenen tunnin ajan.

-Aina me ollaan aikaisin jonottamassa. Särkänniemessä olimme kymmenen tuntia etukäteen, Haaranen sanoo.

Kuvapalvelu Instagramista tunnetuksi tulleesta Benjaminista, koko nimeltään Benjamin Peltonen, on tullut jo tyttöjen ystävä.

-Melkein joka keikan jälkeen me se tavataan. Benjamin on tosi mukava faneille ja ottaa kaikki huomioon, Haapahuhta kehuu.

Kaksikko olisi halunnut nähdä Holjilla myös Mikael Gabrielin, joka esiintyy perjantaina, mutta tyttöjen matka jatkuu Vermoon ja Kuninkuusraveihin.

 

Holjille odotetaan yhteensä noin 12 000 kävijää. Kävijämäärä kalpenee luonnollisesti Suomen suurimmille festareille, mutta esiintyjäkattaus kestää vertailun.

-Eihän tätä voi verrata esimerkiksi Ruisrockiin, mutta kun miettii ketä täällä esiintyy, niin siihen nähden tapahtuma on halpa ja hyvä, Turusta saapunut Vera Palm mietti.

Esiintyjien lisäksi tapahtuma-alueella on Tivoli Seiterä, joka viihdyttää etenkin perheen nuorimpia.

11-vuotiaat Judi Lehto, Tinja Örn ja Silja Uutaniemi olivatkin saapuneet torstaina paikalle vain huvipuistolaitteiden vuoksi.

-Nimeltä esiintyjät ovat tuttuja, mutta kyllä me tänne laitteiden takia tultiin, Tammelasta matkannut kolmikko sanoi.

 

Perjantaina Holjilla esiintyy muun muassa Ellinoora, Lauri Tähkä sekä Mikael Gabriel. Forssan seudun Positiivisin henkilö palkitaan kello 22.00. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic