Lounais-Häme Forssa

Holjat täydentyi paikallistähdillä: Blindberry Ghost perjantain viimeinen kiinnitys

Holjien artistirepertuaariin ensilevyn julkaissut Blindberry Ghost.
Blindberry Ghostin esikoislevy on saanut soittoaikaa muun muassa Ylen erikoisohjelmissa. Kuvassa forssalaislähtöiset Oskar Nieminen (vas.) ja Jyrki Iivanainen. Kuva: Lassi Puhtimäki
Blindberry Ghostin esikoislevy on saanut soittoaikaa muun muassa Ylen erikoisohjelmissa. Kuvassa forssalaislähtöiset Oskar Nieminen (vas.) ja Jyrki Iivanainen. Kuva: Lassi Puhtimäki

Holjien artistikattaus vuodelle 2020 on yhtä vaille täydellinen. Perjantain neljänneksi esiintyjäksi on varmistunut Blindberry Ghost, joka julkaisi syksyllä ensilevynsä.

BBG on vahvasti forssalaistaustainen laulaja-kitaristi Oskar Niemisen ja rumpali Jyrki Iivanaisen myötä. Yhtyeen kolmas jäsen on basisti Osku Isosaari. Kolmikko on ennestään tuttu Lazy Moosen takaa. Lazy Moosen aikana tyylilajina oli roots & blues, nyt on kallistuttu juurevan rockin suuntaan.

Enää puuttuu lauantain neljäs artisti, mutta Mari Noromies-Wahl vihjaa senkin olevan paikallinen.

– Meiltä on nimenomaan toivottu paikallisväriä. Toki taustalla on myös raha mutta samalla halu kuulla oman kylän ääniä, Noromies-Wahl kommentoi ja lupaa lauantain bändin laittavan lantion keinumaan.

– Bändi sopii täydellisesti lauantain bile-teemaan. Sen lupaan.

Jo aiemmin on varmistunut kuusi esiintyjää. Perjantain kattaus on vahva, ja päätähti makuasia. Lauteille nousevat niin Erin, Gasellit kuin Unilubi.

Lauantaina nähdään jo kolmannen kerran Holjille saapuva Paula Koivuniemi. Paikalla ovat myös Antti Ketonen sekä Divet Show.

– Trendi on se, että bändit pitää varata yhä aikaisemmin. Jos ennen riitti marraskuu, nyt pitää olla liikkeellä alkusyksystä tai jo elokuussa.

Holjat järjestetään tänä vuonna ensimmäisen kerran kaksipäiväisenä. Pois on jätetty torstai, joten Holjat raikaa perjantaina ja lauantaina 31.7. ja 1.8.

Ennakkolippujen myynti alkoi jouluun alussa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

6.8.2020

Fingerpori

comic