Lounais-Häme

Holtittomasti ajanut moottoripyöräilijä törmäsi pakettiautoon Somerolla

Somerolla sattui maanantai-iltapäivällä kello 16 aikaan moottoripyörän ja pakettiauton välinen yhteenajo. Somerolaismies oli ajanut pakettiautolla Helsingintietä Someron keskustan suuntaan, kun hän oli havainnut vastakkaisesta suunnasta lähestyvän moottoripyörän, jonka kuljettajan ajokäyttäyminen oli selvästi poikennut normaalista. Pakettiauton kuljettaja oli tästä johtuen hidastanut ajonopeuttaan.
Mutkakohdassa tietä kyseinen moottoripyörä oli vaikuttanut tulevan suoraan kohti pakettiauton keulaa, jolloin auton kuljettaja oli tehnyt voimakkaan väistöliikkeen. Siitä huolimatta pyörä oli osunut autoon, ja liukui sitten piennarta pitkin ojaan.
Moottoripyörän kuljettaja, vantaalainen mieshenkilö, kuljetettiin vammojensa vuoksi Turun yliopistolliseen keskussairaalaan.
Moottoripyörä oli rekisteröimätön; se myös osoittautui asiaa tutkittaessa anastetuksi Vantaalta. Kuljettaja oli lisäksi ajo-oikeudeton.
Silminnäkijöiden mukaan samainen pyörä oli hetkeä aikaisemmin ajanut Someron keskustassa kovaa vauhtia ja liikennesäännöistä piittaamatta.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic