Lounais-Häme

Humalainen rekkakuski törttöili Forssassa

Puoliperävaunullinen rekka törmäsi perjantai-iltana valtatiellä 10 entisen Rantasipin risteyksessä edessä vasemmalle kääntymässä olleen henkilöauton perään ja jatkoi matkaa pysähtymättä.

Törmäyksen voimasta perään ajettu henkilöauto sinkoutui vastaantulevien kaistalle poikittain. Törmäystä vastaantulevien kanssa ei kuitenkaan tapahtunut. Rekan takana tulleesta kahdesta henkilöautosta puhkesi vasen takarengas tiellä olleen romun takia.

Henkilöauton perään ajanut rekka löytyi läheisen huoltoaseman pihalta. Se oli vaurioitunut tuntuvasti vasemmasta etukulmastaan. Rekkaa kuljettanut 50-vuotias mies selvisi törmäyksestä vaurioitta, mutta hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. 

Henkilöauto vaurioitui takaosastaan hinauskuntoon, mutta sen kuljettajana toiminut 65-vuotias nainen ei loukkaantunut. Rekkakuski otettiin verikokeen jälkeen kiinni Hämeenlinnan poliisiasemalle epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Rekka-autosta poliisi poisti rekisterikilvet.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic