Lounais-Häme

Humppila hyväksyi strategiset arvonsa

 

Humppilan kunnanhallitus päätti hyväksyä kunnan strategisiksi arvoiksi yhteen hiileen puhaltamisen, elinvoimaisuuden sekä kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen.

Yhteen hiilen puhaltaminen tarkoittaa hyvää yhteishenkeä ja avointa vuorovaikutusta.

Elinvoimaisuus vaatii palveluiden kehittämistä siten, että kunta kykenee ne edullisesti ylläpitämään ja tarjoamaan kuntalaisille. Kunta haluaa myös kehittää elinkeinoelämää yrittäjien kanssa, jotta työpaikat säilyvät kunnassa, ja kannustaa hyvään koulutukseen.

Kuntalaisten hyvinvointi kattaa laajan kirjon erilaista terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä kunnan palveluissa sekä yhdessä yhdistysten, vapaaehtoisten ja muiden julkisten ja yksityisten toimijoiden kanssa. Toimia on palveluista ja vapaa-ajan toiminnasta ympäristöstä huolehtimiseen asti.

Humppilan kunnanvaltuuston on tarkoitus hyväksyä arvoista ponnistava kuntastrategia keväällä. Kuntastrategia linjaa kunnan tulevaisuutta.

Humppilan strategiaa on puitu jo valtuustoseminaarissa, joka teki joitakin linjauksia. Strategiaa on pohjustettu myös kuntalais-, henkilöstö- ja yrittäjäkyselyillä. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic